McDonald's: Ritmul e alert, angajaţii uită să îşi ia pauză de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

McDonald's împlineşte săptămâna viitoare 20 de ani de existenţă în România, ocazie cu care directorul general al companiei, Daniel Boaje, a povestit despre ce înseamnă să lucrezi în lanţul de restaurante. Cu sinceritate spune că ritmul de lucru este intens şi rapid. Atât de rapid încât angajaţii uită să ia pauza de masă.

Daniel Boaje (45 ani) este CEO-ul companiei de cinci ani, insa lucreaza in McDonald's de la inceput, din 1995, cand lantul de restaurante fast-food a intrat in Romania. Boaje isi aminteste acum cum s-a ocupat de primele angajari la McDonald's, odata ce s-a deschis restaurantul din magazinul Unirea, unde un perete era plin cu programul lucratorilor. In total, a facut 365 de angajari pentru toate cele 4 restaurante care urmau sa se deschida in Romania.

"Lucram in ture, eram foarte multi oameni la inceput, mai multi decat acum intr-un restaurant, pentru ca, fiind primul restaurant, i-am pregatit pentru urmatoarele. Exista si o echipa de 40 de manageri si instructori din tari apropiate (Ungaria, Serbia, Polonia) care au venit sa-i ajute pe romani. Oricum aici toata lume face de toate. La momentul respectiv, aveau notate pe foi un fel de job description: un lucrator face asta, un instructor face asta plus toate cele de mai jos, un manager face asta plus toate cele de mai jos (lucrator+instructor)", ne-a spus Daniel Boaje (foto), directorul McDonald's Romania.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite