Manichiură 2012: transparenţă sau opulenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unghiile sunt cel important accesoriu în acest sezon. Pe podiumul de la New York  au fost etalate trendurile în manichiură.

Cum anul acesta se poartă culorile îndrăzneţe nu este de mirare că manichiura tehnică pe bază de gel este mai populară ca oricând. Culorile rezistă timp îndelungat în timp ce transparenţa oferă infinite posibilităţi de decorare a unghiei: cu ştrasuri, abţibilduri care imită textura dantelei şi multe alte decoruri de unghii. Mai nou stiliştii combină unghiile transparente cu cele lăcuite.

În cadrul colecţiei Norman Ambrose's de la Săptămâna de Modă de la New York, publicul a admirat o manichiură impecabilă alcătuită din sute de cristale Swarovski. „Am vrut să scoatem în evidenţă tema glamour-ului şi a femeii înconjurate de diamante", a declarat stilistul casei de modă.

Aşadar în 2012, unghiile se transformă în cel mai preţios accesoriu. Yuko Tsuchihashi, stilist de unghii pentru Lacoste, a uimit asistenţa cu o manichiură „Golden Fish Scale" formată din bucăţi mici de poleială argintie, neagră şi aurie, care aduc aminte de culorile pe care le poate avea metalul preţios.

În materie de culori de lacuri de unghii se poartă atât nuanţele pastelate de roz prăfuit sau verde fistic, cât şi nuanţele închise în tonuri petrol sau tonuri electrice de albastru şi corai aprins. 

Click pe foto pentru a vedea recomandările specialiştilor

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite