Sprâncenele stufoase, „pe val“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cara Delevingne, cel mai bite cotat manechin al momentului. FOTO Facebook
Cara Delevingne, cel mai bite cotat manechin al momentului. FOTO Facebook

Moda sprâncenelor stufoase este pe val, afirmă specialiştii din industrie care o cataloghează pe Cara Delevingne drept ambasadoarea stilului „bushy“. Dornice să fie în pas cu ultimele trenduri, femeile mai puţin norocoase au apelat la operaţiile estetice pentru a obţine sprâncene cu un aspect bogat.

Alături de tânăra Delevingne, Ducesa de Cambridge şi Keira Knightley sunt alte două adepte ale stilului natural, frumuseţi recunoscute şi pentru această trăsătură distinctă.

Numărul pacientelor care au trecut pragul cabinetelor de chirurgie estetică s-a dublat considerabil, iar cererile au fost cât se poate de surprinzătoare. În topul preferinţelor, s-a situat transplantul de păr pentru sprâncene, relatează publicaţia britanică „Daily Mail“.

Cara Delevingne, în timpul unei şedinţe foto. FOTO Facebook

image

O asemenea procedură durează aproximativ patru ore şi costă 3.000 de lire sterline, echivalentul a 153 de milioane de lei.

Doctorul Raghu Reddy, cel care a fost martor la evoluţia trendului sprâncenelor groase adoptat iniţial de Kate Middleton, susţine că numărul femeilor care au devenit adeptele stilului „bushy“ (stufos - n.r.) a crescut de la această „acţiune regală“.„Deşi am foarte multe paciente care îşi subţiază dramatic sprâncele, sunt destule tinere care optează pentru un look natural“, susţine chirurgul Raghu Reddy.

Keira Knightley, una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. FOTO Facebook

image

Stomatologul Claire Culverwell, o femeie în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele care au spus „Da“ intervenţiei chirurgicale pentru a-şi recăpăta sprâncele stufoase din adolescenţă. După 14 ani, pe durata cărora şi-a pensat lună de lună sprâncenele, femeia a realizat că, pentru a-şi recăpăta look-ul de altădată, are nevoie de un transplant. „Mi-a sporit încrederea. A meritat fiecare bănuţ“, a explicat ea după operaţie.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite