Relație scandaloasă. Povestea rusoaicei care şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeie care și-a sedus fiul vitreg tocmai a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului controversat. Marina Balmasheva, în vârstă de 38 de ani, are deja un băiat cu Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 23 de ani, pe care l-a crescut încă de când tânărul avea șapte ani.

Marina Balmasheva este un influencer celebru în Rusia FOTO Instagram
Marina Balmasheva este un influencer celebru în Rusia FOTO Instagram

Femeia, care este un influencer celebru în Rusia a fost căsătorită anterior cu tatăl lui Vladimir, Alexey Shavyrin, 47 de ani, pe care l-a părăsit pentru fiul său.

Aceasta nu este îngrijorată de faptul că Vladimir Shavyrin va fi recrutat pentru războiul din Ucraina, deoarece are o scutire medicală în cazul unei convocări, relatează Daily Star.

Fiul nou-născut al cuplului a cântărit aproape 3,5 kg la naștere. Marina Balmasheva și Vladimir Shavyrin mai au o fiică de doi ani.  

Aceasta a postat un videoclip și mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde are peste 600.000 de urmăritori. 

Femeia spune că cel de-al doilea soț are „cei mai fermecători ochi albaștri din lume”, dar   dar îl ceartă pe rețelele de socializare pentru că este „neîndemânatic” când împinge căruciorul fiicei lor și pentru că nu reușește să își păstreze un loc de muncă bine plătit în regiunea Krasnodar, aproape de Ucraina, unde războiul face ravagii.

Ea explică clar că îl sprijină din câștigurile ei din rețelele sociale, mai degrabă decât să-i permită să facă o muncă banală de birou.

În urmă cu câteva săptămâni, Marina a postat pe Instagram o fotografie cu cei doi, pe când ea avea 23 de ani și avea statutul de mamă vitregă, iar Vladimir avea doar 8 ani. 

Marina a spus că în căsătoria anterioară „nu trăia, ci se prefăcea”. 

„Am regretat că am distrus familia? Atât da, cât și nu. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu”, a povestit ea. „Mi-a fost rușine că am ucis stabilitatea «mamei și a tatălui»”. 

După ce și-a dezvăluit relația, mulţi au încurajat-o să facă operaţii estetice ca să fie mereu tânără, însă femeia a declarat că nu vrea să pară mai mult decât este. 

„Atât de mulți oameni îmi spun să mă machiez - să îmi fac gene... din cauză că soțul meu este mai tânăr. Dar el s-a îndrăgostit de mine cu toate cicatricile mele, celulita, pielea și personalitatea mea excesivă. Iar eu nu vreau să par mai bună decât sunt”, a declarat ea. 

Ea a povestit, de asemenea, cum a insistat asupra unui contract prenupțial pentru a-și păstra toți banii și bunurile în cazul unui divorț de noul ei soț.  

Marina a fost căsătorită cu tatăl actualului ei soț FOTO Instagram
Marina a fost căsătorită cu tatăl actualului ei soț FOTO Instagram

Relația cu fostul soț

Femeia și tatăl lui Vladimir au avut cinci copii adoptați, dar ea refuză să vorbească despre ei. 

Alexey - despre care se crede că îi crește singur - a acuzat-o că l-a sedus pe băiatul ei când a venit acasă de la Universitate.

„Mi-a sedus fiul... Nu avusese o prietenă înainte de ea. Nu se sfiau să facă sex în timp ce eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu..... Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când eu dormeam. După aceea se întorcea și se culca în pat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit Alexey. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite