Monograma reginei consoarte Camilla, dezvăluită. Cum arată FOTO

0
Publicat:

Palatul Buckingham a prezentat noul cifru al reginei consoarte Camilla, care va fi utilizat pentru antet, cărți poștale și cadouri personale. Monograma, care a fost concepută de profesorul Ewan Calyton, combină literele „C”, de la Camilla, și „R”, cuvântul latin pentru regină, relatează BBC.

Regina consoartă Camilla.
A fost prezentată monograma reginei consoarte Camilla. Foto: Shutterstock

Palatul Buckingham a adăugat că cifrul va fi utilizat pe crucea reginei consoarte Camilla, pe care aceasta o va depune, joi, la grădina memorială Field of Remembrance din Westminster Abbey. 

Monograma reginei consoarte Camilla.
Monograma reginei consoarte Camilla. Foto: Palatul Buckingham via BBC

De asemenea, în luna septembrie a fost dezvăluit și cifrul regal al regelui Charles al III-lea, care va fi utilizat de departamentele guvernamentale, pe documentele de stat și pe cutiile poștale. Acesta a fost ales personal de rege dintr-o serie de modele realizate de College of Arms. 

Dar nu va exista o schimbare bruscă pe cutiile poștale. 

Aproximativ 70.000 dintre cutiile poștale actuale, circa 60% din total, datează din timpul domniei reginei Elisabeta a II-a.  

Există încă cutii poștale în uz din timpul domniei reginei Victoria, a lui Edward VII, George V și VI, iar cifrurile originale rămân până când cutiile poștale trebuie înlocuite. 

Vestea despre monograma reginei Camilla vine după ce prim-ministrul britanic Rishi Sunak a confirmat că va avea loc o zi de sărbătoare națională în Marea Britanie pentru a marca încoronarea regelui Charles al III-lea pe 8 mai 2023. 

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite