FOTO „Decolteul de jos“, un trend periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris Hilton Foto Guliver Splash
Paris Hilton Foto Guliver Splash

Paris Hilton şi modelul Kendall Jenner se numără printre starurile care au adoptat trendul vestimentar îndrăzneţ, botezat „pelvage“ sau „decolteul de jos“, care nu necesită purtarea lenjeriei intime şi dezgoleşte periculos de mult zona pelviană.

După rochiile care lăsau la vedere sânii prin decupaje laterale mai mult decât generoase (numite „side boobs“), tot mai multe vedete apelează la noua modalitate de a atrage atenţia la evenimentele publice unde sunt invitate. 

Acestea au renunţat la decolteul clasic în favoarea rochiilor despicate pe coapse, până în zona şoldurilor, chiar dacă o astfel de ţinută le poate lăsa goale puşcă, pradă fotografilor dornici să le surprindă fără lenjerie intimă.

Moştenitoarea americană Paris Hilton s-a remarcat cu o astfel de creaţie vestimentară chiar de ziua ei de naştere, în luna februarie a acestui an, când invitaţii la petrecerea aniversară au putut observa că sărbătorita renunţase la chiloţi de dragul modei.

GULIVER

Paris Hilton Foto Guliver Splash

Manechinul Kendall Jenner este o altă celebritate intrată în clubul „pelvage“, după ce a făcut furori cu ţinută sexy afişată la decernarea premiilor muzicale „MuchMusic Video Awards“, luna trecută în Toronto, Canada. 

image

Kendall Jenner FOTO Daily Mail 

La rândul ei, tânără actriţă americană şi cântăreaţă Keke Palmer a atras atenţia la gala „Bet Awards“, desfăşurată în Los Angeles, la 29 iunie, cu o rochie scurtă, în stilul pelvage, completată de un decolteu generos şi la nivelul bustului.

image

Keke Palmer FOTO Daily Mail 

Printre primele vedete care au dat tonul modei pelvage se numără Angelina Jolie, la premiile Oscar din 2012, şi manechinul Victoria's Secret, Anja Rubik.

image

Anja Rubik FOTO stscelebblog.blogspot.com

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite