FOTO Cine sunt câştigătorii „Oscarurilor“ în modă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 450 de experţi în industria modei (jurnalişti şi stilişti de top) au ales favoriţii celor 11 categorii la cea mai importantă gală a modei, CFDA (Council of Fashion Designer of America). Phillip Lim şi Thom Browne sunt doar doi dintre designerii care şi-au mai adăugat un trofeu în palmares.

Noaptea trecută a avut loc cea de-a 51-a ediţie aşa ziselor premii Oscar în modă, la Lincoln Center, în New York. Gazda evenimentului, care celebrează cele mai stilate apariţii din industria modei americane, a fost producătorul TV Andy Cohan, cel care a prezentat şi concursul Miss Universe, ediţia din decembrie 2012.

La festivalul modei, finanţat anul acesta de brandul Swarovski, au participat nume mari din domeniu, printre care şi îngeraşii de la Victoria’s Secret, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio, dar şi Anna Wintour, redactorul-şef de la „Vogue“, relatează publicaţia britanică „Daily Mail“.

Printre cei care au spus „Da“ invitaţiei lansate de organizatorii galei s-a numărat şi Hillary Clinton, fostul secretar de stat american. Femeia politician a acordat premiul „The Founders Award“ lui Oscar de la Renta pentru contribuţiile majore aduse în lumea modei. „În 1993, atunci când l-am văzut pentru prima oară pe Oscar, purtam o creaţie semnată de el“, a declarat Hillary Clinton, cu zâmbetul pe buze.

Membrii juriului Consiliului Designerilor de Modă din S.U.A au decis ca premiul pentru Cel mai bun designer să meargă la Jack McCoullough şi Lazaro Hernandez, creatorii din spatele brandului Proenza Schouler. Alături de ei, au mai fost nominalizaţi la această categorie Marc Jacobs şi Alexander Wang.

(Vera Wang FOTO Getty Images)

image

Thom Browne a fost premiat pentru colecţiile sale dedicate bărbaţilor, fiind aclamat drept cel mai mai bun designer din aria vestimentaţiei masculine. Alături de el, Phillip Lim îşi adjudecă primul loc în topul artizanilor din industria accesorilor.

Vera Wang a plecat acasă cu premiul pentru întreaga carieră, trofeu ce recompensează o carieră de 43 de ani în universul trendurilor. Alături de ea, Ricardo Tisci, directorul de creaţie Givenchy, a intrat în posesia  „International Award“, premiu care îi certifică prestaţia strălucită în modă.

(Ricardo Tisci şi Jessica Chastain. FOTO Getty Images)

image

Nicole Richie, Adriana Lima, şi Karolína Kurková şi-au făcut apariţia, luni seară, la Lincoln Center. Îmbrăcată într-o rochie lungă, croită pe corp, actriţa Nicole Richie a atras toate  privirile, în timp ce modelul de la Victoriaʼs Secret, Adriana Lima, a purtat o piesă semnată Givenchy.

Sofia Vergara a marcat o nouă apariţie fabuloasă la Gala Premiilor CFDA. Actriţa de origine columbiană „a furat“ toate privirile, îmbrăcată fiind într-o rochie verde decupată în faţă.


 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite