Femeia care se spală o dată pe săptămână. Ce a determinat-o să facă acest lucru: „A devenit extrem de uscată“

0
Publicat:

O femeie din Marea Britanie a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să se spele o dată pe săptămână. Pe lângă faptul că face o economie esențială la facturi, aceasta a povestit că are o problemă medicală sâcâitoare.

Nikola face duș o dată pe săptămână FOTO Daily Mail
Nikola face duș o dată pe săptămână FOTO Daily Mail

Nikola Howard, în vârstă de 52 de ani, a spus că, deși aceste practici au ajutat-o să reducă semnificativ facturile la apă, a adoptat acest stil de viață din cauza problemelor dermatologice.

Am început să mă spăl mai rar din cauza dermatitei mele. Pielea mea este atât de sensibilă încât a devenit extrem de uscată, având probleme cu mătreața pe tot corpul. Cu toate acestea, am început să observ și beneficii financiare semnificative”, a povestit Howard pentru Daily Mail.

Ea susține că sticlele de șampon, balsam și săpun îi ajung 3 luni și că obiceiurile inteligente i-au peermis să facă economii substanțiale. De exemplu, a arătat Nikola Howard, a cheltuit doar 45 de lire sterline pe factura ei de apă în ultimele șase luni, deoarece se spală doar o dată pe săptămână.

Nikola a spus că obișnuia să facă duș de trei ori pe săptămână, dar a constatat că pielea ei a început să semene cu mătreața.

Locuiesc singură, așa că nu folosesc multă apă. Am o mașină de spălat rufe de dimensiuni mari pe care o folosesc de două ori pe lună', a spus ea.

Nu a renunțat la mașina de spălat vase

Dar în bucătărie folosește mașina de spălat vase la fiecare două zile, pentru că nu îi place să spele vasele murdare manual. 

Pe fondul crizei costului vieții, Nikola economisește bani cumpărând haine noi la fiecare 18 luni. 

Nu sunt în tendințele modei, îmi cumpăr haine care să reziste. Am ținute pe care le-am cumpărat acum 9 ani. Cumpăr doar cea ce îmi trebuie', a spus Nikola.

Pentru a economisi mai mult, ea caută produse la reduce, cumpără ingrediente vrac pentru a pregăti mesa. 

Nikola, care ajută femeile să trăiască o viață mai sănătoasă, cumpără, de asemenea, bucăți mai ieftine de carne, care sunt perfecte pentru mesele gătite încet și evită pastele și orezul. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite