După 48 de ani, un bărbat a desfăcut cadoul făcut de fosta sa prietenă. Ce primise - VIDEO

0
Publicat:

În decembrie 1971, Vicki Allen l-a părăsit, chiar înainte de vacanța de Crăciun, pe Adrian Pierce, ce avea atunci 17 ani. Pentru a încheia relația într-o notă pozitivă, Allen i-a înmânat lui Pearce un cadou împachetat în hârtie lucioasă albastră. Cu inima frântă, Adrian  a aruncat cadoul sub bradul de Crăciun, dând naștere unei povești de pomină.

După 48 de ani, Vicki și Adrian s-au reunit într-un bar din St. Albert, alături de mai mulți spectatori pentru a deschide cadoul. Peste o sută de prieteni și localnici au plătit o taxă de 5 dolari pentru a asista la despachetare, iar încasările au fost donate Biroului de Crăciun din Edmonton.

Cadoul s-a dovedit a fi benzile desenate „Love is...” de Kim Grove. Benzile cu un singur cadru au fost inspirate de scrisorile de dragoste ale lui Kim Grove către soțul ei și prezentau descrieri efemere ale iubirii cu scene în care apărea același cuplu.

„Aproape că îmi dădeau lacrimile, pentru că este un cadou minunat. Îl voi înrăma. A făcut parte din cea mai mare parte a vieții mele, așa că îl voi păstra”, a declarat Adrian.

Cred că este o perioadă destul de lungă de timp pentru a purta ranchiună. Serios, suntem oameni maturi. Chiar mă bucur că în sfârșit a desfăcut cadoul”, a mărturisit Vicki. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Adrian Pearce a publicat o carte care relatează istoria de 47 de ani a cadoului și a inclus capitole scrise chiar și de soția sa, Jans Piers.

Adrian a mărturisit că a păstrat cadoul intact pentru excentricitate și pentru a onora o promisiune pe care și-a făcut-o la 17 ani, ce nu a fost niciodată încălcată până când a desfăcut cadoul împreună cu Vicki. 

„Întotdeauna mi-a amintit de acele zile de demult, care erau atât de inocente. Cu toții aveam viitorul în fața noastră. În fiecare an mă aducea înapoi la vârsta de 17 ani și la inocența acelor vremuri”, a mai spus Adrian. 

Jans Piers a mărturisit că nu a înțeles niciodată care era treaba soțului ei cu darul, dar în cele din urmă a înțeles pe măsură ce au lucrat împreună la carte.

„A fost ceva la care nu a renunțat niciodată. La fel ca cineva care încă mai are un ursuleț de pluș din copilărie”, a spus femeia. 

Vicki a declarat că a fost recunoscătoare că o poveste care a început cu o suferință, s-a terminat atât de frumos.  

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite