FOTO Cele mai fermecătoare şi cele mai neinspirate apariţii de la Critics’ Choice Awards 2019: „Pare învelită în staniol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlize Theron a marcat una dintre cele mai apreciate apariţii de la eveniment FOTO Guliver/Getty Images
Charlize Theron a marcat una dintre cele mai apreciate apariţii de la eveniment FOTO Guliver/Getty Images

Cea de-a 24-a ediţie a galei Critics’ Choice Awards a surprins pe covorul albastru atât rochii de gală apreciate, cât şi outfituri neinspirate, comparate cu „o bombă de glitter“, „ciucuri roz ca o cortină“ şi „staniol“.

Cu sezonul galelor de la Hollywood în plină desfăşurare, cei mai buni stilişti sunt, fără îndoială, extrem de solicitaţi pentru a-şi expune părerile asupra ţinutelor demne sau nu de covorul roşu.

Gala Critics’ Choice Awards 2019, desfăşurată în Santa Monica, a avut ca dress code albul, iar pe covorul albastru au atras privirile vedete precum Lady Gaga, Charlize Theron, Chrissy Teigen şi Emily Blunt, ale căror rochii au fost apreciate ca fiind printre cele mai frumoase, scrie Daily Mail.

Lady Gaga (32 de ani) a preferat un look surprinzător, clasic, care i-a adus titlul de cel mai bine îmbrăcată de la gala Critics’ Choice Awards 2019. Dacă de obicei este cunoscută pentru alegerea unor ţinute extravagante, cântăreaţa a decis să fie mai puţin excentrică şi mai mult elegantă, cu o rochie alb prăfuit, cu umerii goi şi trenă, semnată Calvin Klein. 

lady gaga crtitics choice awards foto guliver getty images

Lady Gaga FOTO Guliver/Getty Images

Charlize Theron (43 de ani) este o altă vedetă apreciată pentru ţinuta aleasă. Ea a optat pentru eleganţă, purtând o rochie lungă, argintie, cu un umăr gol şi ombre în partea de jos, semnată Givenchy, pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante.

charlize theron critics choice awards foto guliver getty images

Charlize Theron FOTO Guliver/Getty Images

Chrissy Teigen (33 de ani) a defilat într-o rochie a cărei centură, accesorizată cu diamante, i-a evidenţiat talia, iar întreaga croială, crăpătura adâncă pe picior şi umerii goi, trupul voluptos. Ea a asortat ţinuta cu sandale, bijuterii şi clutch argintii.

chrissy teigen critics choice awards foto guliver getty images

Chrissy Teigen FOTO Guliver/Getty Images

Emily Blunt (35 de ani) a atras privirile într-o rochie Prada, albă, încărcată cu ştrasuri argintii, în special în zona pieptului, pe care a purtat-o cu cercei cu diamante de la Lorraine Schwartz şi un clutch cu o panglică din argint Jimmy Choo. 

emily blunt critics choice awards foto guliver getty images

Emily Blunt FOTO Guliver/Getty Images

Pe de altă parte, evenimentul a prezentat şi mai multe celebrităţi cărora le-a lipsit simţul estetic şi care au purtat ţinute total neinspirate, ce au stârnit comparaţii stânjenitoare, potrivit Daily Mail.

Spre exemplu, Nina Dobrev (30 de ani) a ales o rochie cu mânecă lungă, din dantelă roşie, care „arată precum un costum vechi din «The Vampire Diaries»“, la care a accesorizat un clutch negru.

nina dobrev critics choice awards foto guliver getty images

Nina Dobrev FOTO Guliver/Getty Images

Olivia Munn (38 de ani) a ales o rochie albă, cu buline negre, de inspiraţie flamenco, cu umerii goi şi volane, accesorizată cu un cordon negru în zona taliei, care nu are nicio legătură cu o ţinută demnă de covorul roşu, în opinia criticilor de modă. 

olivia munn critics choic awards foto guliver getty images

Olivia Munn FOTO Guliver/Getty Images

Dina Shihabi (29 de ani) a vrut să strălucească la propriu şi a recurs, astfel, la o „bombă de glitter“. Mai exact, o rochie cu decolteu în V, cu mâneci evazate şi volane în culorile mov şi verde, acoperite de sclipici argintiu.

dina shihabi critics choice awards foto guliver getty images

Dina Shihabi FOTO Guliver/Getty Images

Ţinuta pe care a ales-o Carrie Keagan (38 de ani) este „de groază“, spun specialiştii. Opţiunea ei, o rochie lungă nude, cu imprimeuri din paiete aurii şi detalii argintii şi roz, cu ciucuri roz comparaţi cu o „cortină“, ar fi fost elegantă şi plină de farmec dacă ar fi lipsit respectivele franjuri. 

carrie keagan critics choices awards foto guliver getty images

Carrie Keagan FOTO Guliver/Getty Images

Janet Mock (35 de ani), în rochia sa arginie, crăpată pe picior şi cu umerii goi, cu mâneci căzute până în pâmânt, părea a fi „înfăşurată în staniol“. 

janet mock critics choices awards foto guliver getty images

Janet Mock FOTO Guliver/Getty Images

Lucy Boynton (24 de ani), starul producţiei „Bohemian Rhapsody“, a purtat o rochie gri, cu volănaşe de jur împrejur şi detalii galbene, la care a adăugat o centură cu fundă roz în zona taliei, ţinută care a fost comparată cu o „rochie făcută de bunica“. 

lucy boynton critics choices awards foto guliver getty images

Lucy Boynton FOTO Guliver/Getty Images

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite