Articol publicitar

Cele mai mari reduceri de vară și cadouri la cosmetice și parfumuri de lux pe Notino.ro

Publicat:

Magazinul online Notino.ro oferă produse de frumusețe cadou la comenzi de peste 250 RON. Aici cumpărați produse de frumusețe de brand și parfumuri de lux – cele mai vândute – și obțineți cadouri substanțiale, ce includ cosmetice de marcă și articole pentru un machiaj profesional.

image

Notino este cel mai mare magazin web european, specializat în produse de marcă, originale 100%, de calitate înaltă. Acest e-shop de succes are peste 82 de mii de produse cosmetice și parfumuri unice, create de 1.500 de branduri cunoscute în lume. Magazinul are puncte de vânzare în 28 de țări și milioane de comenzi pe an.

Succesul se datorează și faptului că Notino a investit în dezvoltarea lanțului de aprovizionare și se străduiește să ofere clienților o experiență frumoasă pe toate canalele. El a reușit an de an să îndeplinească numărul tot mai mare de comenzi online ale clienților, să le ofere o experiență captivantă și să facă la timp și o reaprovizionare agilă. Aici oamenii găsesc aproape orice își doresc în domeniul parfumurilor și cosmeticelor de lux.  

image

Descoperiți site-ul cu reduceri Notino și urmăriți paginile sale de Facebook și Instagram pentru a nu pierde cele mai mari oferte, reduceri și promoții la parfumuri de brand, la produsele de machiaj, de îngrijire a părului, a tenului și a corpului. Puteți oricând să cumpărați produsele preferate online, dar și în magazinele din capitală, din Mega Mall și Promenada Mall.

Notino are cele mai populare produse de brand și este un magazin singur, ce încântă plăcut clienții cu numeroase surprize, precum:

· Reduceri de 15% la produsele de machiaj pentru ochi

· Reduceri de 15-30% la o mulțime de produse de brand – parfumuri, articole de machiaj și cosmetice de îngrijire ten, corp și păr

· Promoții și reduceri de 15% la deodorante stick naturale potrivite pentru sezonul de vară

· Transport gratuit la sute de produse din gama lichidare de stoc ce au prețuri reduse

· Posibilitatea de a încerca produsele din oferta Try it First, care sunt livrate cu o mostră cadou gratuită ce poate fi probată acasă

· Reduceri la cosmetice speciale, naturale, bio, organice, vegane, solare

· Promoții la cosmetice pentru corp și articole de igienă dentară

· Transport gratuit la produsele bestseller și la comenzile în valoare de peste 250 RON.

Colecțiile de pe Notino includ parfumuri de lux pe gustul consumatorilor, parfumuri unisex, parfumuri orientale, parfumuri pentru femei și pentru bărbați. Acestea au arome unice, sunt foarte variate și atrag un spectru larg de consumatori, de toate vârstele.

image

În acest magazin obții ușor cadouri la cumpărături la produse de marcă, ce sunt mereu în atenție și accesibile ca preț:

· Farduri de ochi Moonstone cadou la cumpărături de produse Bobby Brown de 250 RON

· Mini fond de ten cadou la cumpărături din brandul Shiseido în valoare de peste 250 RON

· Gloss pentru buze Lip Perfector gratis pentru cumpărături de brand Clarins de 270 RON

· Un cadou de lux la cumpărături de brand Catrice în valoare de peste 70 RON

· Rimel iconic cadou Climax pentru îngrijirea genelor, la cumpărături NARS de peste 250 RON

· Cadou marca Brushard la o comandă de la același brand în valoare de 270 RON.

Notino are și cele mai bune prețuri la produsele de make up de calitate înaltă, care sunt aduse de la branduri de succes din întreaga lume. Femeile care folosesc foarte multe produse de machiaj au avantajul aici de a găsi prețuri convenabile, pentru că Notino face mereu reduceri și cadouri la produsele sale.

Cu Notino cumpărăturile pentru produsele de machiaj sunt mai puțin costisitoare, mai ales dacă te abonezi la newsletter și astfel afli la timp cele mai actuale oferte, promoții și reduceri de sezon. Când cumperi produse de machiaj este bine să vezi mai multe prețuri, branduri, așa vei găsi și ofertele mai avantajoase.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite