La 41 de ani acest bărbat are peste 800 de copii: motivul pentru care a devenit un prolific donator de spermă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simon spune că are cel puţin 800 de copii, dar numărul lor ar putea fi mult mai mare/FOTO Daily Mirror
Simon spune că are cel puţin 800 de copii, dar numărul lor ar putea fi mult mai mare/FOTO Daily Mirror

Un bărbat de 41 de ani din Marea Britanie este probabil cel mai prolific donator de spermă din ţară. În 16 ani de când este donator, el a devenit tatăl a 800 de copii.

Simon Watson, care are acum 41 de ani, este donator de spermă de 16 ani. Astfel, o dată pe săptămână un copil se naşte datorită lui, scrie Daily Mirror.

Bărbatul nu a apelat la o clinică specială, ci îşi vinde singur, în sticluţe, sperma, pentru femeile care vor să aibă copii. O sticluţă costă 50 de lire sterline, iar Simon îşi face reclamă pe Facebook şi pe diferite site-uri. Până acum, bărbatul a câştigat peste 40.000 de lire sterline prin această metodă.

Simon a fost căsătorit de două ori şi are trei copii. Familia ştie că este donator de spermă, la fel şi prietenii şi nimeni nu-l critică pentru alegerea lui. Li se pare chiar amuzantă „meseria” aceasta. Singura care nu a suportat ideea este fosta lui iubită, care l-a părăsit după o relaţie de trei ani.

image

Simon a devenit donator de spermă după ce a divorţat de prima soţie. El îşi dorea mai mulţi copii şi s-a gândit că aceasta este o metodă bună.

Bărbatul ştie că are deja 800 de copii, dar este posibil ca numărul real să fie mult mai mare. Nu poate şti sigur, pentru că de obicei nu păstrează legătura cu familia care cumpără sticluţa donată. Totuşi, dacă cineva vrea să rămână în contact cu el, atunci el se bucură să facă asta.

Ca să fie un bun donator, Simon are mare grijă de sănătatea lui şi face regulat analize medicale. A devenit donator cu normă întregă şi de ceva timp a renunţat la slujba pe care o avea înainte, în domeniul aromaterapiei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite