Invitaţie la deschiderea oficială a Ceainăriei Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi iubitorii de ceai şi lectură sunt invitaţi la inaugurarea Ceainăriei Adevărul, oază de relaxare care îşi deschide porţile oficial mâine, 30 ianuarie, la ora 19.00, printr-un concert excepţional al cvartetului de coarde “4 for music”.

Un concept inedit, o locaţie intimă şi boemă, un loc unde cititul şi mirosul de ceai se completează perfect, aşa poate fi descrisă noua ceainărie Adevărul. Nu trebuie decât să vă faceţi drum, mâine seară, în centrul Bucureştiului, pe strada Doamnei, la numărul 27-29, vizavi de Spitalul Colţea, la cinci minute de mers pe jos de la metrou Universitate, pentru a savura o ceaşcă de ceai într-o atmosferă liniştită.

Lumina caldă a veiozelor şi mirosul îmbietor de ceai vă vor transpune într-o lume de basm. Ceainăria Adevărul are ceaiuri de la Tea Forte pentru toate gusturile: verzi, albe, negre, roşii, oolong, infuzate, la piramidă sau la plic. La fiecare ceaşcă de ceai gazda va oferi din partea casei diferite bunătăţi: fructe confiate, covrigei, biscuiţi sau migdale. 

Ceaiurile vin însoţite de zahăr sau miere, iar pentru cele negre se aduce lapte într-un recipient drăguţ, sub formă de văcuţă. Pentru cei care preferă cafeaua, Ceainăria Adevărul deţine o serie variată de sortimente: cafea simplă, dublă sau cu lapte, espresso sau ciocolat caldă (albă, neagră, cu căpşuni, cu alune sau vişine).

Preţurile ceaiurilor variază de la 7 lei plicul şi 9 lei piramida până la10 lei infuzia de ceai, iar preţul cafelei începe de la 5 lei şi poate ajunge până la 8 lei pentru un espresso cu lapte. Cei care vor dori să-şi cumpere o cană de ceai cu infuzor, în care să-şi pregătească ceaiul acasă sau la serviciu, o pot achiziţiona din librărie la preţul de 60 lei. În plus, dacă vă plac dulciurile şi vreţi să vă îndulciţi ziua cu gustul biscuiţilor cu pin, chili, unt sau ciocolată puteţi cumpăra o cutie din Librăria Adevărul Doamnei.

image

Vă aşteptăm cu drag să treceţi pragul ceainăriei, mâine, 30 ianuarie, pentru a vă convinge singuri de cele povestite şi pentru a vă bucura de savoarea unui ceai Tea Forte.

Urmăriţi-ne şi pe pagina de Facebook a Ceainăriei Adevărul

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite