Intrăm în zodia Săgetătorului. Planurile măreţe pe care le faci în această perioadă au şanse uriaşe să se materializeze

0
0
Sezonul nativilor născuţi în semnul zodiacal Săgetător începe pe 21 noiembrie FOTO Shutterstock
Sezonul nativilor născuţi în semnul zodiacal Săgetător începe pe 21 noiembrie FOTO Shutterstock

Vin zile în care creşte nevoia de a avea grijă de noi, de a ne răsfăţa, în care putem face proiecte de viitor îndrăzneţe. În plan amoros, perioada următoare este benefică pentru începuturi, pentru risc şi abordări diferite pe plan profesional şi social.

Sezonul nativilor născuţi în semnul zodiacal Săgetător începe pe 21 noiembrie, dată când simţim cu toţii un moral mai ridicat şi o dorinţă semnificativă de a sărbători. Aceste vibraţii pozitive se vor amplifica pe 24, când Mercur se va alătura Soarelui în acest semn astral iubitor de atmosfera festivă.

Un aspect important pentru următoarea perioadă este legat de comunicare şi de modul cum te vei face auzit, dar şi ce lucruri vei transmite celor din jur. De departe, vine cu viteză un nor de zvonuri şi bârfe menit să facă rău, aşa că fereşte-te de informaţii pe care nu le poţi proba şi de oameni curioşi! Vestea bună este că ne aşteaptă zile când vom simţi că debordăm de energie, graţie influenţei zodiei Săgetător.

Află aici prin ce va fi caracterizată perioada aflată sub semnul astrologic al Săgetătorului pentru toţi nativii zodiacului.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite