INCREDIBIL Televizorul care-ţi permite să „bagi“ mâna în el. Video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asa arata noul televizor
Asa arata noul televizor

Tehnologia a avansat extrem de mult şi în domeniul televizoarelor. Acum au apărut unele care-ţi permit să faci ce vrei cu ce vezi pe ecran, chiar să schimbi decorul.

Specialiştii au creat un nou model de televizor, neconvenţional. Mai precis, posesorii unui astfel de dispozitiv pot „băga" mâna în televizor şi apuca lucrurile de acolo, scrie „The Daily Mail".

Nu este SF, ci este cât de poate de real. Elevul Jayne Vidheecharoen de la Colegiul de Design din California (SUA) a creat un prototip de televizor care converteşte mâinile reale în mâini virtuale, atunci când utilizatorii le pun în partea din spate a casetei. Astfel, obiectele pot fi mutate după dorinţa telespectatorului.

Mai mult, acest dispozitiv este conectat la internet pentru ca oamenii să poată împărtăşi senzaţiile.

„Privind la Google StreetView ca la un cerc magic care devine un fel de spaţiu public virtual, îngheţat în timp, cu un potenţial neexploatat, am încercat să-l aduc la viaţă şi să activez spaţiul astfel încât să poată fi mai mult decât un spaţiu public real, sub rezerva unei utilizări a ficţiunii", a explicat Elevul Jayne Vidheecharoen.

Vezi video aici!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite