Idei de amenajare a piscinelor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
w

În sezonul cald, toată lumea visează la apă şi caută locuri în care se pot deconecta şi evada din calea caniculei, piscinele reprezentând prima alegere în acest sens!

Ca proprietar al unei piscine, cu siguranţă cauţi idei şi metode pentru a avea mereu clienţi noi şi pentru a le oferi tot ce au nevoie ca să te recomande şi să te caute în continuare. Aşadar, nu este suficient să le oferi clienţilor tăi doar un loc în care să se poata răcori, ci trebuie să le asiguri cât mai multe facilităţi şi să investeşti inteligent în soluţii durabile şi elegante, care te vor scoate din anonimat şi te vor pune pe primul loc în alegerile lor!

Este ideal ca lângă o piscină elegantă şi ingrijită, să le oferi clienţilor şi un loc de servire a mesei şi a băuturilor departe de soarele arzător, loc în care se pot retrage şi atunci când se anunţă o ploaie neaşteptată! Foarte mulţi oameni îşi pun această întrebare înainte de a alege locul unde îşi vor petrece ziua: ”Dar dacă plouă? Sau dacă ni se face foame, avem unde sta?”.

Dacă spaţiul îţi permite, amenajează-ţi restaurantul sau barul aferent piscinei astfel încât să corespundă tuturor gusturilor şi să ofere confort şi relaxare. Poţi acoperi terasa cu pergole retractabile din aluminiu, extrem de rezistente la intemperii şi soare arzător. Iar pentru sezonul rece, poţi închide tot spaţiul cu pereţi din sticlă glisantă cu posibilitatea închiderii şi deschiderii în câteva secunde. Sun Leader îţi oferă toate aceste sisteme inteligente, suport în alegerea lor, consultanţă, livrarea şi montarea lor!

Dacă eşti şi mai curajos şi vizionar, aşa ca noi, trebuie să ştii că îţi poţi acoperi şi piscina cu o pergolă retractabilă. Ce rost are să-ţi laşi vizitatorii să caute locaţii cu piscine interioare, când tu le-ai putea oferi o piscină exterioară acoperită, în aer liber şi curat? Poţi să retractezi pergola de fiecare dată când se schimbă vremea neaşteptat, oricând, iar clienţii tăi îşi pot continua siesta.

O terasă cu piscină, garantat are nevoie de o pardoseală rezistentă pe care nu se alunecă cu uşurinţă şi care rezistă în timp fără a se deteriora! Alegerea numărul unu pentru o pardoseală exterioară de calitate este decking-ul WPC! Deck-ul din lemn termotratat şi mase plastice oferă eleganţă şi rezistenţă de care ai nevoie şi de care te poţi bucura timp îndelungat. Un material inovator şi ecologic, lemnul compozit nu necesită tratament chimic sau vopsire ci o întreţinere minimală şi o curăţare cu jet de apă şi detergent diluat la sfârşitul zilei sau când este necesar.

 Aceste pardoseli WPC pentru terase şi piscine sunt realizate din compozit, o combinatie de lemn 70% şi plastic 30%, cu un aspect foarte natural! Principalele avantaje ale acestui tip de material sunt:

  • Îşi păstrează forma şi culoarea fără a se decolora de la razele UV;
  • Se întreţine şi se curăţă foarte uşor;
  • Nu se umflă din cauza apei;
  • Disponibile într-o varietate de culori ce păstrează frumuseţea naturală a lemnului;
  • Minimizează posibilitatea alunecării atunci când este ud, datorită canalelor de pe suprafaţă.

Dacă ai nevoie de o pardoseală din lemn pentru terase, Sun Leader îţi asigură serviciul de montaj şi toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la alegerea şi întreţinerea lemnului termotratat.

Investeşte inteligent şi bazează-te pe sfaturile experţilor Sun Leader pentru a avea o afacere înfloritoare şi un flux continuu de clienţi mulţumiţi!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite