Horoscopul săptămânii 4 - 10 iulie 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânal pentru 4 - 10 iulie 2022
Horoscopul săptămânal pentru 4 - 10 iulie 2022

Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 iulie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 4 - 10 iulie 2022

Apar cheltuieli neprevăzute. Pot fi legate de cămin sau de starea de sănătate a unuia din părinţi, oricum aveţi de umblat la contul de economii sau la banii comuni din casă. De aici pot apărea discuţii, va fi nevoie să munciţi mai mult pentru a acoperi sumele care vă sunt necesare. Comunicarea vă ajută într-o mică măsură, nu prea aveţi chef sau timp de dat explicaţii şi vă bazaţi doar pe reputaţie referitor la corectitudine şi la cum aţi gestionat banii până acum.

La locul de muncă lucrurile se precipită şi e nevoie să faceţi modificări de ultim moment sau să adaptaţi rapoarte, prezentări la noi cerinţe şi persoane. E important să nu vă daţi voie să ajungeţi la extenuare, să acordaţi atenţie alimentaţiei şi să nu uitaţi că sunteţi o singură persoană care nu le poate face pe toate simultan.

Planul financiar devine o sursă de stres mental, vă dă peste cap şi unele din obiectivele pe termen scurt. Vi se cere o foarte bună organizare a timpului, să folosiţi agende,planificatoare. Oboseala vă poate face să uitaţi anumite întâlniri deja programate, iar imaginea să aibă de suferit.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 4 - 10 iulie 2022

Vi se cere să demonstraţi răbdare, afecţiune, fără să aveţi parte de prea multă reciprocitate. Relaţia partenerială e tensionată, e nevoie să abordaţi cu înţelegere discuţiile. Vi se pot reproşa lucruri mărunte sau unele care vă iau complet prin surprindere. Reacţia trebuie controlată, discuţia nu trebuie lăsată să o ia razna sau să se ajungă la jigniri care sunt greu de depăşit sau de vindecat ulterior.

Veştile bune vin din sectorul muncii, unde încep să apară rezultatele eforturilor depuse, vi se pot propune noi parteneriate care să fie profitabile pentru viitor. Rămâneţi ferm pe punctul vostru de vedere, dar faceţi ajustări la modul de prezentare. Dacă vă explicaţi cu calm poziţia, celălalt va reacţiona la rândul lui cu mai mult aplomb şi se mai poate ajunge la un numitor comun. Pe de altă parte însă, puteţi răbufni la interior, în ideea că zona de autocontrol de la un punct încolo

devine sursă de stres şi anexietate, vă înfuriaţi şi dacă nu căutaţi metode să vă descărcaţi, apar simptome fizice neplăcute.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 4 - 10 iulie 2022

Continuaţi să fiţi implicat într-un proiect profesional de anvergură, care vă ocupă majoritatea timpului. Asta presupune interacţiunea a mai mulţi specialişti şi straturi ierahice cu diferite niveluri de autoritate. Proiectarea, adoptarea deciziilor şi implementarea sunt structurate în toată această mulţime socială. Aveţi de comunicat, de reţinut nume, informaţii, date personale.

Acumularea informaţiilor, găsirea de soluţii optime pentru fiecare din cei implicaţi, totul în timp ce ţineţi cont de bugetul pus la dispoziţie trebuie să devină o a doua obişnuinţă. Această distribuire a responsabilităţii şi-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului, stăpâniţi mecanismul dar acum resimţiţi ca oboseală acest amalgam de cunoştinţe noi, de date, de planificatoare şi de liste pe care trebuie să le faceţi. E indicat să solicitaţi sprijinul familiei şi să explicaţi că este un moment important, cu miză destul de ridicată. Ţineţi însă în secret faţă de alţii!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 4 - 10 iulie 2022

Ştiţi să vă faceţi apariţia la scenă deschisă. Vă simţiţi bine, aveţi forţă, atât interioară, cât şi exterioară şi arătaţi la fel de bine. Asta atrage privirile şi nu aveţi decât să învăţaţi să primiţi complimente elegant şi să vă bucuraţi de aceste clipe. În fundal, doriţi să faceţi schimbări în cămin, simţiţi că dacă aţi face curăţenie sau reamenajări, schimbări de stil mai de esenţă, aţi căpăta mai multă claritate, libertate de mişcare şi viziune de ansamblu. Aveţi nevoie de acest tip de detoxifiere şi să acceptaţi să vă vedeţi la fel de frumos cum vă percep ceilalţi, să primiţi ce vi se comunică acum drept o realitate şi să preluaţi controlul asupra discuţiilor cu persoane care vi se pare că vă intimidează.

Planul financiar este stabil, ba chiar puteţi primi bani suplimentari pentru activităţi din urmă sau vi propune o suplimentare a responsabilităţilor curente şi o mărire aferentă a remuneraţiei.

Sănătatea este strâns legată de comunicare,cu cât vă împărtăşiţi mai mult emoţiile şi trăirile şi de ce nu, nemulţumirile, cu atât vă simţiţi mai uşurat şi mai plin de energie şi entuziasm.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 4 - 10 iulie 2022

Capacitatea de a vă arăta profesionalismul, abilitatea de a organiza corect o afacere, un proiect poate oferi un avantaj în faţa altor persoane, sporindu-vă nu numai respectul de sine şi autoritatea, ci şi veniturile financiare.

Veţi fi obligaţi să înaintaţi cu fluxul, să acceptaţi situaţiile aşa cum vin ele, căci doar aşa faceţi alegerea potrivită, schimbarea de care să beneficiaţi, dar pe care nu voi aţi cerut-o, ci vine datorită circumstanţelor.

Relaţiile cu familia sau reparaţiile aduse casei vor fi de bun augur sau unii se pot trezi chiar cu o moştenire sau un partaj la care nici nu s-au gândit.

La serviciu, datorită ideilor creative interesante, echipa poate deveni mai unită, iar activităţile comune vor fi roditoare şi promiţătoare. Veţi putea anticipa pericolele şi oportunităţile ascunse, ceea ce va ajuta să vă planificaţi pe deplin munca, subordonându-i pe ceilalţi ideii voastre.

Citeşte horoscopul săptămânii 4-10 iulie pentru toate zodiile pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite