Zodiile cu cele mai curate case. Căminul lor e lună și bec, de revistă. E o plăcere să le vizitezi

0
Publicat:

Anumite persoane simt câteodată că munca nu se mai sfârșește când stai acasă prea mult. De îndată ce termini o sarcină, ești nevoit să începi o alta. Și dacă unii oameni fac asta cu plăcere, pentru alții este o mare corvoadă.

Anumiți nativi au mereu casa lună și bec. Foto: Pixabay
Anumiți nativi au mereu casa lună și bec. Foto: Pixabay

Păstrarea casei curate este un talent pe care nu cu toții îl avem! Te-ai gândit vreodată că acest aspect poate fi influențat de zodia în care te-ai născut?

Este posibil să faci parte din categoria oamenilor care știu să-și păstreze casa impecabilă și totul se poate datora semnului zodiacal. Interesant, nu-i așa?

O casă frumoasă este neapărat și curată. Foto: Pixabay
O casă frumoasă este neapărat și curată. Foto: Pixabay

Nici nu avem idee ce mult ne poate influența viața semnul zodiacal. Cum data la care ai venit pe lume te diferențiază de ceilalți. Sunt alte gusturi, alte păreri, alte calități, alte defecte și alte compatibilități. Astrologul Catherine Gerdes a întocmit un top al celor mai curate zodii.

Care sunt nativii ce au cele mai curate și îngrijite case? Și totul se bazează doar pe o analiză zodiacală.

Fecioara

Dacă te pricepi cât de cât la zodii, știi că Fecioara este celebră pentru ordine, curățenie și disciplină. Este un semn de Pământ care nu contrazice deloc previziunile. Rar vei vedea o Fecioară dezordonată și doar dacă are ceva influențe ale altor zodii în harta natală. Este considerată, pe bună dreptate, cea mai curată zodie. Celebră pentru perfecționismul său și simțul analitic. ”Zodia aceasta onorează cu adevărat ordinea, curățenia, casele lor sunt un exemplu, totul este la locul său, impecabil. Fecioara este regina spațiilor impecabile.”

Taurul

Această zodie adoră luxul. Desigur, un spațiu luxos nu poate fi murdar, așadar curățenia va domni în căminul unui Taur. Pune preț pe accesorii scumpe și deosebite. Taurul nu doar că apreciază curățenia, dar are nevoie de perfecțiune, de impecabil. De zona sa de confort scoasă parcă din revistele de design interior, unde își va savura un creme brulee dintr-o cupă din cel mai fin porțelan, cu o șampanie din cele mai scumpe. Taurul este caracterizat de opulență.

O casă frumoasă este neapărat și curată. Foto: Pixabay
O casă frumoasă este neapărat și curată. Foto: Pixabay

Balanța

Este o zodie fină, caracterizată de simțul esteticului, pentru care frumusețea primează. N-o să vedeți vreodată un nativ Balanță locuind într-o casă neîngrijită. Nici nu va tolera să meargă în vizită la cineva cu casa murdară, căci l-ai pierdut din start. ”Balanța are nevoie de frumos, de eleganță, de curățenie, de bun gust”, explică astrologul. Sunt cele mai plăcute gazde ale zodiacului. Este vital pentru ele ca spațiul înconjurător să fie plăcut, aerisit, primitor, lună și bec. O Balanță îți va oferi asta și va aștepta ca și ea să fie invitată în spații asemănătoare.

Foto: Pixabay

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite