Patru zodii primesc șansa vieții lor până la finalul verii: dragoste sălbatică, bani și oportunități

0
Publicat:

Patru zodii se lovesc de șansa vieții lor până la finalul verii, potrivit Click! Vor avea parte de dragoste sălbatică, bani din belșug și noi oportunități la muncă.

Cuplu. FOTO Shutterstock
Cuplu. FOTO Shutterstock

Rac

Vara aceasta, o a doua zodie este „binecuvântată de astre": Racul! Fără aspecte disonante în luna lor de naștere, tocmai în ultimele zile ale sezonului lor se vor bucura de cele mai norocoase zile. Și va fi una plină de evenimente importante!

Au chef să se mute, să-și redecoreze casa sau să se ocupe de sufletul lor. Astfel, sfârșitul lunii iulie va fi momentul ideal pentru un proiect, ceva concret, cum ar fi întemeierea unei familii sau o afacere. Un nou ciclu va începe în viața lor. 

Cea mai bună perioadă a lor în iulie: între 17 și 22. O mențiune specială trebuie făcută pentru Luna Nouă din 17 iulie care le aduce multe noroc!

Leu

Mult îndrăgita planetă Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, evoluează în a zecea casă a Leului, casa carierei. Surprize frumoase pe plan profesional și financiar îi așteaptă pe nativii acestui semn de foc în timpul sezonului estival.

De asemenea, poziția lui Mercur pe cer va permite Leului să se afirme, să-și exprime ideile cu claritate și convingere. Nu există niciun dubiu: în această vară, Leul va fi în flăcări! Retrogradarea planetei Venus, care va avea loc în timpul verii, îi va permite Leului să facă un bilanț al imaginii sale publice și al impresiei pe care dorește să o lase celorlalți. Vara anului 2023 le va oferi ocazia de a se repoziționa în bine!

 Citește în Click! care sunt celelalte două zodii care se lovesc de șansa vieții lor până la finalul verii!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite