Horoscopul săptămânii 1-7 martie: început de lună fericit pentru trei zodii. Nimic nu le stă în cale

0
Publicat:

În săptămâna 1-7 martie, destinul va fi de partea nativilor din trei zodii ale horoscopului, arată Lorina, astrologul Click!, care are predicții și pentru celelalte semne zodiacale. 

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

E vremea să puteți schimba ceva într-o relație sau puteți începe o pagină nouă în povestea de dragoste. Principalul lucru este să înțelegeți ceea ce doriți de la relații, la ce anume vă așteptați de la partener și, de asemenea, ce sunteți gata să oferiți în schimb.

Cei care s-au iubit în trecut, pot să se împace între ei și să meargă într-o călătorie comună. E posibilă o reluare neașteptată a unei legături cu o persoană din trecutul vostru, sau să refaceți un traseu la o întâlnire cu cineva care trăiește într-un alt oraș sau într-o altă țară.

La domiciliu, arătați creativitate, iar cei dragi vor aprecia cu siguranță lucrurile noi în casă, precum și decorarea. Pentru a crea confort și frumusețe, nu aveți egal și bine-ar fi să utilizați acum acest talent.

Relațiile cu rudele devin mult mai calde și, dacă în trecut s-ar fi întâmplat neînțelegeri, acum va fi posibil să le eliminați.

Taur

În viața personală, totul se va roti în jurul trecutului, amintiri, greșeli și bucurii. Acum puteți avea știri de la o persoană de care v-ați despărțit mult timp și pentru care ați simțit odată sentimente calde. Cât despre certuri, reconciliere și alte plăceri, acestea vor fi la inițiativa dvs.

Se vor forma noi amiciții, iar relațiile prietenoase pot merge până la iubire. Alții nu se întâlnesc atât de des cât ar dori cu alesele, iar la mijlocul săptămânii este posibilă o conversație neplăcută. Explicați-i persoanei apropiate despre profesia și slujba voastră și ea va înțelege și ierta.

Casa va avea o atmosferă caldă, iar relațiile emoționale și înțelegerea dintre membrii familiei nu vor interfera unul cu celălalt, ci vor contribui la revizuirea valorilor și a creșterii interne. Cu toate acestea, în acest butoi de miere va fi un pic de gudron. Printre rudele apropiate, vecini, cunoștințe, pot apărea oameni care răspândesc bârfe sau vă provoacă ceva rău.

Gemeni

Dacă nu ridicați banul la cel mai înalt ideal al perioadei, atunci această săptămână va fi una liniștită în viața de familie. În cazul în care relația va părea exagerat de calmă și plictisitoare, puteți arunca cu ușurință lemn pe foc în vatra casei, arătându-vă originalitatea și făcând surprize frumoase partenerilor.

Calmul însă va fi temporar. Atât soții, cât și ceilalți membri ai cuplului par să ia decizia de a uita de problemele recente cât și diferitelor tensiuni care pot împiedica mersul bun al relațiilor. Toate bune și frumoase, dar așa cum se spune, „drumul spre iad e pavat cu intenții bune”.

O noua relație este puțin probabilă, căci revenirea fostelor sentimente este completă. Dacă e bun timpul pentru a petrece cu un iubit, e la fel de bun și de asumare a educației copilului, de dedicare pentru o cauza favorită, de mers la teatru sau la un concert. De asemenea, este posibil să creați opere de orientare spirituală.

Părinților, profesorilor și educatorilor le va fi mai ușor să dezvolte în elevii lor abilitățile intelectuale și creative, precum și să le insufle standarde morale și etice înalte.

Rac

Energia vă este împărțită în mai multe direcții. E indicat să mai amânați din întâlnirile care pot avea un impact semnificativ asupra sectorului financiar sau asupra stării generale. Puteți fi împins de la spate de cei din jur să faceți unele mișcări de care ulterior să vă dați seama că nu sunt foarte profitabile.

Fiți prevăzător în a urma sfaturi din exterior sau chiar de la membrii familiei care, neintenționat vă pot îndruma pe o cale eronată și apoi să apară discuții explicative.

Vă pierdeți ușor motivația sau interesul pentru lucrurile achiziționate acum, chiar dacă era ceva ce vi se părea că e foarte necesar sau vă doreați de multă vreme. Apropo de acest plan al banilor, e mai bine să nu purtați cardul de economii cu voi.

Nu sunteți foarte conștient de motivația subtilă pentru care simțiți că vă trebuie acum unele lucruri și cumpărăturile nu sunt cea mai bună variantă. Cel mai indicat e să faceți lucruri pentru propria persoană.

Leu

Fluctuațiile de energie vă fac să vă pierdeți calmul. Nu e neapărat o problemă de a reduce ritmul, ci efectiv de suișuri și coborâșuri care vă fac să stați în permanentă tensiune și să vă întrebați cu ce v-ați mai putea să confrunta chiar și la lucrurile cele mai banale. Experiențele perioadei vă lasă simultan surescitat și epuizat.

Profitați și ocupați-vă de balanța de plăți și cheltuieli, evaluați soldul contului bancar, regândiți-vă obiectivele financiare și discutați cu cei din jur. Urmăriți ca din fiecare conversație să aflați informații, cereți păreri, opinii ale persoanelor care au experimentat deja situația voastră actuală.

Nu rămâneți fixat pe modul de analiză, aveți putere să și faceți un prim pas de a schimba lucrurile, asta însă doar dacă dovediți flexibilitate și înțelegerea faptului că puteți face ajustări pe parcurs, că nu trebuie ca lucrurile să fie perfecte de la început.

Organizați un ritm bun al vieții voastre, din care să nu lipsească detașarea mentalului agitat de problemele mari.

Fecioara

Bine ar fi să nu mai stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie. Veți reuși să aveți răbdare cu ceilalți, mai ales dacă vă confruntați cu evenimente destabilizatoare, să le explicați opiniile voastre, pentru că aveți o mare putere de convingere.

Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor, atunci trebuie să faceți cumpărături acum. E momentul, căci un semn de mulțumire cât de mic, va produce o fericire mare.

Referitor la capitolul distracție și dragoste dacă nu sunteți în cuplu oficial, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul și nici altcuiva din familie! Încercați să păstrați tot mai mult spațiu sau timp pentru voi, pentru a gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră.

Este posibil un conflict serios datorită faptului că utilizați informația neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite