Horoscop săptămânal 23-29 octombrie. Ce zodie scapă de griji și de probleme

0
Publicat:

Ultimele zile din această lună vin cu multe situații imprevizibile pentru câteva zodii. Din păcate, o zodie trebuie să ia o decizie care îi va afecta viitorul. Un alt nativ, însă, scapă de griji și probleme. Va termina luna în forță.

horoscop jpeg

Berbec

Perioada are vulnerabilitățile ei, sunt posibile concepții greșite, lipsa obiectivității și ca urmare, veți fi împiedicați să percepeți corect esența a ceea ce se întâmplă. Sunt probabile conflicte cu prietenii, partenerii, va exista o lipsă de înțelegere reciprocă din cauza căreia activitățile colective pot fi ineficiente și amenință să perturbe unele dintre planuri.

Afectiv, crește și probabilitatea de conflict și înstrăinare în relațiile cu cei dragi. Eșecul în parteneriat poate face viața dificilă deoarece grijile suplimentare pot lua mult din energia voastră și vă pot priva de sprijinul necesar.

Weekend-ul va veni cu un moment reușit pentru munca organizațională, pentru a crea fundația pentru viitorul succes creativ și profesional. Potențialul energetic va crește și forța lui o folosiți în afaceri.

Taur

Trebuie să dați dovadă de prudență deoarece crește probabilitatea de conflicte cu superiorii, ceea ce poate complica poziția în carieră. În astfel de momente, trebuie să vă moderați ambițiile puternice, deoarece ele pot provoca opoziție din partea celorlalți, care nici ei nu vor sta cu mâinile în sân. V-ați putea trezi atrași în situații periculoase și perdante.

Activitatea de afaceri și creativă va crește și orice schimbare pozitivă în carieră va ajuta la consolidarea statutului. E favorizată activitatea colectivă, restabilirea legăturilor întrerupte. Vă puteți baza pe sprijinul colegilor și prietenilor în rezolvarea problemelor financiare, în dezvoltarea de noi planuri de afaceri.

Însă în viața personală se pot ivi dezacorduri, iar unele se pot încheia cu pauză în relații.

Gemeni

Săptămâna o pot numi perioada de acțiune a invidiilor secrete. Apar intrigi, probleme nerezolvate cu prietenii și colegii, vă e afectată autoritatea și cariera. Aceasta nu va fi cu lină armonie, căci veți simți din plin o slăbire a apărării corpului, veți avea îndoială de sine și veți deveni pesimiști.

Grijă și la eventualele probleme cu autoritățile fiscale sau judiciare, căci va trebui să cheltuiți mulți bani și eforturi pentru a încheia un conflict, pentru a restitui datorii vechi, rate, taxe, impozite. Evitați orice situație critică și nu vă comportați arogant,mai ales că ne apropiem de următoarea eclipsă!

Poate că joi e un moment favorabil, căci se pot contura schimbări importante și pozitive. Vă veți putea demonstra atunci calitățile de afaceriști sau capacitățile organizaționale, semnați acorduri, contracte și obțineți rezultate bune în carieră.

Rac

Este posibil să fiți nevoiți să vă asumați unele responsabilități de muncă ale colegilor sau să luați parte la rezolvarea problemelor rudelor. Acest lucru va crește reputația dar va genera și o pierdere de energie. Drept urmare, vă puteți simți obosiți și enervați că trebuie să duceți o viață excesiv de activă. Recomand să vă concentrați asupra sentimentelor voastre și să nu încercați să ajutați întreaga lume dintr-o dată. Nu ar trebui să încercați să îi idealizați pe ceilalți, căci nu va funcționa. Este important să nu uitați de odihnă.

În ultimele două zile ale perioadei, nu trebuie să pierdeți obiectivitatea și să evaluați ce se întâmplă cu o minte rece. Altfel, există pericolul de a vă implica în intrigile altora și de a deveni o jucărie în jocul altcuiva. Problemele anterioare din parteneriate pot fi agravate, cauzate de reacția incorectă la ceea ce se întâmplă, precum și de supraestimarea propriilor puncte forte odată cu subestimarea capacităților partenerilor și a dezvoltării situației în ansamblu. Chiar și așa, evenimentele vor ajuta pentru mai târziu să creați o bază bună pentru transformare în viața profesională.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite