Horoscop săptămâna 9-15 februarie. Ce zodii vor fi ferite de probleme

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii pentru perioada 9-15 februarie vine cu predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscopul săptămânii 9-15 februarie
Horoscopul săptămânii 9-15 februarie

Berbec

Apar pe scenă gânduri şi ulterior discuţii despre bani. Ele vor începe să se implice şi rude, fraţi sau surori, iar asta va presupune drumuri, sarcini mici dar numeroase pentru a gestiona situaţiile la modul optim pentru toată lumea.

Veţi fi mulţumit dacă veţi putea să ajutaţi, să întindeţi o mână-suport celor dragi sau chiar să le sporiţi confortul de orice natură. Veţi observa că vi se lărgeşte cercul social, că aţi devenit mai influent decât credeaţi iar asta vă face să realizaţi că aveţi responsabilităţi noi. E lucrul care vă cam pune pe gânduri. Nu e momentul pentru a vă îngrijora despre contravaloarea serviciilor celor din jur, ci doar să vă bucuraţi că puteţi pune oamenii în legătură, fiecare cu persoanele de care are nevoie. Aveţi entuziasm, sunteţi dispus să ajutaţi dezinteresat, dar asta nu înseamnă că nu veţi avea parte de profituri. Din contră, vi se vor oferi oportunităţi noi şi informaţii de folos.

Starea de sănătate va fi bună, vă încărcaţi rapid cu energie din micile bucurii de zi cu zi de care ştiţi acum cum să profitaţi.

Taur

Experimentați confruntări între ce vă doriți pentru voi și ce potențial se vede, ce idei are partenerul despre drumul ales. Bazat pe discuțiile de acum, veți face ajustări, transformări pozitive în ansamblu, dar nu toate la fel de ușor de implementat.

Dacă vă doriți o nouă relație sau doar un suflu nou, acum înțelegeți mai clar de ce aveți nevoie cu adevărat, vi se reamintește pe ce ar trebui să vă concentrați energia. Puteți să vă inspirați din mentalități mai deschise, mai libertine în gândire sau chiar să reluați legături cu persoane aflate la distanță, în străinătate, care acum intră în viața voastră pentru a vă ajuta să vă inspirați din poveștile lor de viață.

Dați o șansă comunicării cu persoane față de care de obicei sunteți sceptic, învățați de la oricine și luați în calcul aventuri gen excursii spontane, fără să stați prea mult pe gânduri. Apetitul pentru profunzime nu va fi potolit de discuții superficiale, doriți să treceți peste barierele sociale și să duceți relațiile la un alt nivel, mai intim, în care să vă regăsiți mult mai confortabil și sigur. Perioada este intensă prin aceste adaptări continue, iar veștile bune vin de la sănătate.

Gemeni

Sunteți ca o albinuță care acum are de făcut foarte multe drumuri, căreia i se cere să fie prezentă la numeroase evenimente. Multe se suprapun. O să fiți obligat să alergați dintr-o parte în alta fără să obosiți. Interacțiunile interpersonale sunt multe și variate, aveți de discutat cu vecini, cu foști și actuali prieteni, cu familia de acasă, cu membri cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme.

Este un timp favorabil să vă folosiți de talentul de a scrie, de relaționarea prin rețelele de socializare, să reduceți din comunicarea față în față prin folosirea mesajelor sau să transmiteți prin intermediari unele informații. Devine important orice moment pe care îl puteți fura pentru a vă odihni și a vă liniști, a pune cap la cap amalgamul de informații și gânduri.

Puteți merge la cursuri de interes, fie profesional, fie individual. Acolo o să cunoașteți oameni noi cu care veți păstra legătura. Se pare că nimic nu vă intimidează.

Rac

Chiar dacă potențialul energetic va începe să scadă, totuși pozițiile astrale se vor îmbunătăți, astfel încât veți putea să dezlegați situații dificile și să compensați pierderi din trecut. Veți putea să găsiți o cale de ieșire și să vă adaptați mai ușor și mai rapid la condițiile în schimbare. Toate acestea vă vor ajuta să vă gestionați singuri, să vă organizați,să puneți ordine în treburile și relațiile cu ceilalți.

Adevărul este că în toate domeniile vor exista perspective pozitive de schimbare productivă. Trebuie doar să folosiți acest timp pentru a restabili conexiunile, contactele de lucru.

Dacă sunteți în parteneriat fericit, folosiți acest moment pentru a face ceva deosebit împreună, reaprindeți scânteia și deschideți-vă inima mai profund decât oricând!

De asemenea, este cazul să aveți grijă la sănătate, precum și să vă gândiți la posibilitatea de odihnă și de călătorie în vacanță pentru câteva zile.

Leu

Situația se va mai echilibra, vă veți putea cere în siguranță drepturile, restabili reputația, prezenta o cerere justificată. Orice contact și discuții de proiecte cu autoritățile ar putea aduce mai aproape implementarea planurilor și speranțelor. Astfel, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, veți putea găsi un loc de muncă nou mai profitabil sau obține o creștere salarială mai bună față de cea precedentă. De asemenea, este posibil să primiți noi comenzi de afaceri profitabile.

Perioada vă aduce la un punct culminant destinat unei probleme de familie sau legată de imobile. Unii s-ar putea muta, renova sau interveni pentru a ajuta pe una din rude. Acest lucru va oferi un indiciu important asupra a ceea ce urmează în anul în curs.

Citește horoscopul pentru săptămâna 9-15 februarie complet pe Click.ro

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite