Horoscop săptămâna 8-14 martie 2024. Două zodii se simt creative și ar putea începe proiecte ambițioase

0
Publicat:

Până la jumătatea acestei luni, două zodii vor fi lovite de inspirație și ar putea pune bazele unor proiecte ambițioase. Astrele prevăd că un anumit nativ și-ar putea întâlni dragostea, în zilele ce urmează. Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul complet, pentru săptămâna 8-14 martie 2024.

Două zodii vor fi foarte creative în săptămâna ce urmează FOTO Arhivă
Două zodii vor fi foarte creative în săptămâna ce urmează FOTO Arhivă

Horoscop săptămâna 8-14 martie 2024

Berbec

În viața personală, e posibilă acum repetarea unei metode uzate sau chiar a unor erori. Săptămâna însă poate fi numită una de proiect de lucru și de corectare a greșelilor, dacă se vrea. În primul rând mă refer la relația cu cel ales.

În familie, de ceva timp se simte energie în atmosferă. Deși presimțiți foarte bine ce cuvinte și acțiuni vă vor determina să aveți reacții, ba chiar și modul cum veți reacționa, tot nu vă puteți stăpâni și faceți în consecință. În acest fel, nu puteți scăpa de cercul vicios al problemelor care tărăgănează de zile, de luni sau de ani. Cu toate acestea, se pare că totul este în mâinile voastre. Trebuie doar să luați măsuri, să modificați și situația se poate schimba.

La domiciliu, doriți să aduceți schimbări, să faceți curățenie. Spațiul e plin cu unele lucruri vechi, dar ele sunt dragi și nu le puteți da, nici arunca. Legătura cu trecutul e mult prea adâncă.

Zona banilor e puternic energizată, așa încât, ori primiți recompense, ori puteți cere mărire de salariu, ori puteți găsi un loc de muncă mai bun.

Taur

Este una dintre cele mai interesante perioade. Este activat potențialul energetic și intelectual, dorința de libertate, de diversitate, de a extinde granițele cunoașterii de sine. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru câștigarea unei noi experiențe spirituale, pentru învățarea limbilor străine, pentru comunicarea cu oameni cu gândire similară, pentru călătorii.

Veți fi plini de vitalitate și creativitate, astfel încât puteți face orice treabă. De aceea, trebuie să comunicați mult, să participați la dialoguri, seminarii, să plecați la drum, să vă extindeți cercul de cunoscuți și, astfel, să puneți bazele succesului material și profesional viitor, pe suportul unei îmbunătățirii spirituale.

Unii pot primi o moștenire, alții se poate căsători bine, alții pot încheia parteneriate profitabile. Toate acestea pot deschide noi oportunități pentru o viață prosperă. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că parteneriatele trecute pot complica viața, pot crea obstacole și probleme.

Gemeni

Aranjamentul planetar nu e favorabil pentru natura sensibilă a voastră, puteți obosi mai repede, veți avea nevoie de odihnă și de un mediu confortabil. Începutul săptămânii se va dovedi a fi foarte dinamic și haotic și va aduce schimbări în viața voastră trecută, inclusiv ale priorităților și punctelor de vedere. Acest lucru poate afecta componenta financiară a relațiilor cu partenerii, cu colaboratorii, cu asociații.

În perioada 11-13 martie, mulți dintre voi se vor simți încrezători, vor dicta condițiile, vor aduna oameni noi în jurul lor. Ar trebui să utilizați acest timp în beneficiul vostru maxim, să discutați probleme importante, să obțineți sprijin, să încheiați un acord, să rambursați datoriile.

În restul zilelor, pot apărea dificultăți din cauza greșelilor trecute sau a unei poziții excesiv de rigide. De aceea, trebuie să fiți mai atenți la acțiunile acelora care nu vă înțeleg, precum și la comportamentul lor.

Rac

Nativii singuri pot întâlni pe cineva cu care să lege o relație romantică, care începe probabil cu o conversație minoră sau o comunicare pe teme de afaceri. Se descoperă apoi alte interese comune și o sferă de activitate strânsă. Astfel, relația va evolua ușor-ușor, dar nu poate fi prea lungă. Trebuie să vă răspundeți la întrebarea dacă sunteți gata să aveți un atașament sincer față de cineva sau preferați să rămâneți liberi de toate obligațiile ca persoană.

Nativii care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, grav, indiferent cu ce sunt provocați de odraslele lor.

Medical, este timpul pentru a renunța la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul!

Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții și să nu vă distrageți de lucrurile de care aveți stringentă nevoie acum.

Leu

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. De asemenea, așteaptați-vă și la o dispută cu autoritățile în legătură cu realizările voastre din ultima vreme.

Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți considerabil și chiar este posibilă o întâlnire cu neamuri care locuiesc într-un alt oraș sau într-o altă țară. Acolo unde au existat probleme în trecut, ele se pot repeta, însă într-o versiune mai ușoară.

Acasă, aveți grijă de copii! Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Medical, bolile cronice se pot actualiza, așa încât nu vă suprasolicitați cu munca.

Fecioara

Pentru voi, una-alta apar de făcut în casă, dacă nu cumva chiar planificați o relocare, o schimbare de reședință. Chiar dacă nu acționați acum, veți dori să decideți asupra schimbărilor din viitor. Există energii mulțumitoare care vin din zona drumurilor, fie că sunt în apropiere, fie la depărtare. De asemenea, veți putea planifica excursii, întâlniri importante cu prieteni din afară sau vă faceți alții noi.

Chiar dacă nu mergeți într-o călătorie, vă veți face noi cunoștințe la distanță, iar aceste legături vor contribui la avansarea planurilor viitoare.

Va apărea o mai bună conștientizare a capacităților și talentelor voastre și veți încerca să le folosiți pentru a face fapte bune, pentru care, fără îndoială, forțele superioare vă vor recompensa. Este o perioadă bună și de comunicare cu copiii sau cu cei dragi. Educația și formarea vor fi mai ușoare prin jocuri intelectuale, gândirea va fi creativă, iar experiențe mistice sunt posibile și ele. Veți fi sensibili la muzică, ba chiar puteți începe să cântați sau să vă jucați cu instrumentele muzicale.

Citește continuarea pe Click.ro

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite