Horoscop săptămâna 15-21 martie. O zodie se poate confrunta cu disconfort digestiv, iar nativii alteia sunt preocupați de bani

0
Publicat:

Horoscopul pentru săptămâna 15-21 martie 2024 aduce vești bune pentru patru nativi. Gemenii au parte de succes și își vor putea arăta calitățile profesionale, iar Fecioarele sunt creative, aventuroase și nerăbdătoare. Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!.

Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!. Foto: Arhivă
Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!. Foto: Arhivă

Berbec

Voi puteți fi în mod semnificativ dependenți de anumite persoane din mediul înconjurător, poate de cineva din zona prietenilor, poate o persoană superioară destul de solicitantă. Temele de discuție ar fi legate de dezacorduri în afacerile comune sau de pretențiile mari materiale. Este puțin probabil să ignorați toate aceste semnale. Nu fiți nervoși și agitați, fiți pregătiți să căutați soluții, să faceți manevre de distragere și să arătați de asemenea diplomație și tendință spre compromis.

Multe ați putut rezolva prin explorarea detaliilor și a atenției la chestiuni minore la prima vedere, multe ați reușit să evitați din greșelile de până săptămâna trecută. De acum încolo finalizați afacerea inițiată anterior, căpătați putere și, împreună cu cei care lucrează la proiecte, o să vă angajați activ în implementarea conceputului. Vă veți bucura de procesul de lucru și de cooperarea tuturor colegilor. O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat va reveni la viață.

Taur

Dacă ați avut probleme de sănătate până acum, începe o perioadă de ameliorare. Ea este favorabilă pentru îngrijirea corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație care iarăși sunt deosebit de utile, yoga ori alte sisteme, practici în care o mare importanță o are respirația corectă.

La serviciu, continuă perioada imprevizibilă și dificilă. Dacă ați avut controale, încă mai trageți de pe urma lor. De asemenea, este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atenți și păstrați în ordine documentele.

S-ar putea să traversați dezacorduri cu colegii din alte orașe sau alte țări, în urma cărora cooperarea va fi, fie întreruptă, fie supusă unor schimbări. Antreprenorii și managerii de la toate nivelele ar trebui să fie mai atenți la munca subordonaților, căci din vina acestora, proiecte importante pot eșua de la start.

Subordonaților și angajaților le recomand să își îndeplinească cu atenție îndatoririle, chiar dacă e letargia primăverii, iar dacă este posibil, să nu participe la intrigile și certurile dintre colegi, mai ales acum.

Gemeni

Activitatea profesională va fi destul de ridicată, căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. Ele au fost mici, dar au jucat rolul iritant în tot ceea ce au avut de făcut. Puteți acum, în sfârșit, începe să finalizați anumite documente, să discutați condițiile de cooperare cu partenerii, cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare, iar multe din blocaje vor fi eliminate. Astfel, lucrurile vor avansa treptat.

Tot la locul de muncă, vă avertizez că vă așteaptă stări emoționale. Evitați intrigile și dușmăniile împotriva cuiva, pentru că altfel, totul vine ca un bumerang inapoi spre voi.

În general, această săptămână este de succes și veți putea demonstra bine calitățile profesionale ori abilitățile de afaceri. Ceva se va evalua în curând, iar voi o să beneficiați de un bonus.

Rac

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relațiile cu un iubit se stabilizează și,deși este posibilă încă o ceartă neașteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar inițiatorii veți fi voi. Iubiții pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziției active a părinților.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum și în gânduri și sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînțelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veți fi de acord atât cu soțul, cât și cu copiii. Aruncați o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveți încredere în copiii voștri un pic mai mult decât de obicei.

Medical, se pot reactiva maladii cronice sau dacă nu respectați o alimentație corespunzătoare veți avea probleme și disconfort digestiv.

Leu

Se pare că va trebui să faceți multe pentru care e nevoie de mobilizare. Prin forță, depășind rezistența atât venită dinspre circumstanțele externe, cât și din propria voastră lipsă de chef de a face ceva. Nu puteți renunța la tot efortul de până acum doar pentru relaxare.

Se pare că toată lumea are nevoie de ceva de la voi, iar când ajutați pe alții, parcă vă simțiți ca binefăcători și protectori universali. Asta va da naștere unui sentiment de conștientizare a indispensabilității voastre. Veți deveni mai mult și îi veți ajuta pe prieteni, dar nu financiar, căci banii nu pot fi decât pentru strictul necesar. Activitățile vor fi însoțite și de posibile pierderi din cauza unor situații extreme, probleme sociale, evenimente care au loc în țară și în lume, la locul de muncă și în viața voastră.

Banii vă preocupă și mai ales modalitatea de a-i câștiga, în special dacă locul vostru de muncă stă sub semnul întrebării. Puteți găsi acum surse suplimentare, al doilea job, ceva part-time sau lucru în plus pentru acasă.

Fecioara

În toate aspectele veți fi creativi, aventuroși și nerăbdători. Acesta este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi în public, pentru căutarea unui loc de muncă, pentru întâlniri cu potențiali angajatori. Vă puteți consolida pozițiile, puteți să cereți o creștere a salariilor sau o funcție nouă, superioară. Nu e timpul de concedii și vacanțe, ci să luați inițiativa la locul de muncă. Veți fi capabili să oferiți inovații raționale și utile, iar dacă în ultima vreme era ok să vedeți și să transformați acele domenii vechi de lucru, de acum încolo este mai bine să începeți o afacere complet nouă, dacă asta aveți în minte.

Un deosebit succes îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul creativ - actori, artiști, scriitori, compozitori - popularitatea lor va crește. Vă veți surprinde potențialii parteneri cu o abordare neașteptată a afacerilor și dorința de a vă dovedi punctul de vedere, dar nu sunt excluse unele dezacorduri când aceștia devin capabili să încalce negocierile.

Veți primi banii promiși din datorii, beneficii sociale, pensie, veți putea închide un împrumut înainte de termen sau veți putea plăti pentru un articol achiziționat în rate.

Citește horoscopul săptămânal complet pe Click.ro!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite