Horoscop săptămâna 12-18 noiembrie. Zodiile care își regândesc prioritățile, reputația cui are de suferit

0
Publicat:

Horoscopul pentru săptămâna 12-18 noiembrie aduce vești bune în plan financiar pentru două zodii, în timp ce altele sunt susținute serios de parteneri în tot ceea ce fac. La capitotolul sănătate, mai mulți nativi trebuie să fie foarte atenți.

Horoscop miercuri 19 aprilie  webp

Berbec

Probabil că luna asta a început intens și în continuare situația s-ar putea dovedi foarte bună pentru o comunicare constructivă, fie de afaceri, fie la nivel personal, pentru stabilirea de noi contacte și realizarea ideilor cuiva. Sprijinul partenerilor și eforturile comune pot aduce rezultate bune, atât în activități profesionale, cât și în soluționarea problemelor de viață, așa încât chiar nu vă merge rău.

Veți primi susținere, iar datorită partenerilor puteți extinde piața de desfacere dacă sunteți antreprenori, puteți rezolva multe probleme și puteți crea o bază bună pentru dezvoltarea viitoare a carierei. În același timp,trebuie să vă păstrați independența, să nu vă bazați doar pe parteneri, deoarece tutela excesivă și sprijinul din partea acestora vă pot face dependenți, lucru periculos de altfel.

Acasă, trebuie să acordați atenție celor dragi, copiilor în special, este necesar să aveți răbdare și să nu vă manifestați excesiv.

Taur

Implicaţi-vă activ în jocul răbdării! Găsiţi metode să nu vă gândiţi la rezultatele propunerilor pe care le-aţi lansat şi faceţi aşteptarea mai plăcută, încât să vă automotivaţi să vă păstraţi interesul şi determinarea de a continua ce aţi demarat. Reputaţia poate avea de suferit dar de obicei nimeni nu reuşeste să mulţumească pe toată lumea şi, indiferent cât de mult ne străduim, tot se găseşte cineva care să critice un detaliu cât de mic.

Realizaţi acum cine sunt persoanele a căror opinie e importantă pentru voi şi aprecierea cui contează şi reuşiţi să faceţi distincţie între cei care sunt actori principali față de cei care sunt simpli trecători. Procesul nu e uşor, vă poate costa frământare sufletească, cereri de sprijin de la familie, senzaţie de neputinţă în forul interior dar uşurare. Obişnuinţa cu faptul că nu trebuie să fiţi pe placul tuturor vă ia de pe umeri o presiune imensă. Atenţia trebuie sporită la asociaţi, la conturile cu bani comuni, la facturile care apar. Verificaţi solduri, sume şi faceţi calculele de două ori înainte de a semna un act sau trimite la plată.

Gemeni

Lăsați-vă prins în grupuri cu care să mergeți la sport, la fitness sau să participați la competiții dinamice sau, de ce nu, să fiți înconjurați de persoane care sunt în aceeași etapă a unei diete, regim. Astfel, o să aveți cu cine să împărțiți idei și dificultățile cu care vă confruntați. Nu subestimați puterea transformatoare și motivatoare a mulțimii, chiar dacă mulțimea e formată din persoane prea puțin cunoscute sau dintr-un număr redus de oameni. Veți găsi sprijin, empatie și înțelegere și astfel veți fi mai ambiționat să nu abandonați proiectele începute.

O să vă bucurați de un sentiment expresiv al frumuseții și al relației. Veți dori să vă puteți exprima creativ și probabil îi veți aprecia pe cei care o fac.

Rac

În viața personală nu este totul chiar așa de rău, deși petreceți mult timp la locul de muncă. Se pare că membrii familiei tratează acest lucru cu înțelegere deplină. Universul vă ajută să vă îndepărtați de multe din problemele interne, iar principalul lucru este că nu va exista vreuna care să se agraveze ori devină subiect de dispută. Prin urmare, în maniera voastră tipic ușoară, vă sugerez să informați partenerul despre ce este necesar și ce sunteți gata să faceți.

În dragoste, sunteți așteptați cu o ploaie de sentimente fără obligații și asta nu-i rău. Oricum nu sunteți pregatiți pentru uniuni puternice și pe termen lung. Eu spun să preferați menținerea unei relații deschise, să vă mulțumiți cu admiratori de la distanță, iar ideea de viitor partener pentru căsătorie să o mai amânați puțin. Asta nu înseamnă să ratați ocazia de a privi puțin mai departe, în viitor, însă deocamdată tendința e de a satisface practic dorințele prezentului.

Citește articolul complet pe click.ro

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite