Cele mai romantice zodii. Nativii care nu pot trăi fără dragoste

0
Publicat:

Este adevărat, sunt foarte rari și sunt greu de găsit. Dar dacă îi cauți suficient, vei găsi romantici în zodiac. Dacă verifici zodiacul și folosești astrologia ca ghid, vei găsi că sunt romantici irecuperabili, care literalmente nu poate trăi fără dragoste.

Zodiile cele mai romantice  FOTO Shutterstock
Zodiile cele mai romantice FOTO Shutterstock

Cele mai romantice semne zodiacale:

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dintre toate semnele zodiacale, cel mai romantic este Racul. Nu numai că Racul iubește iubirea, dar preocuparea lor profundă pentru ceilalți este cea care face ca iubirea, pentru ei, să fie ușoară.

Acest lucru nu înseamnă că sunt capricioși în dragostea lor, dar spune că cei care se nasc sub acest semn zodiacal special ca fiind mult mai probabil decât orice alt semn să se îndrăgostească de mai multe ori de-a lungul vieții. Pur și simplu așa sunt programate mintea și inima lor.

2. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii iubesc profund și iubesc atât de des (deși nu la fel de des ca Racul) încât sunt predispuși la suferință.

Dar, în timp ce unele semne zodiacale ar putea încerca să evite pe cât de mult posibil durerea inimii, Peștii o cataloghează drept daune colaterale și continuă să se arunce în ea. Este un risc să iubești, iar Peștii știu asta, dar este, de asemenea, un risc pe care nu îi deranjează să și-l asume, potrivit Your Tango.

3. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poate că ne gândim la Fecioară ca fiind cel mai inocent dintre semnele zodiacale, așa că poate că dragostea este ceva ce nu înțelege cu adevărat, dar asta nu este chiar adevărat. Tocmai datorită inocenței Fecioarei sunt capabili să iubească.

Au una dintre cele mai deschise inimi din astrologie, iar cineva trebuie să fie deschis, dacă vrea să experimenteze dragostea adevărată. Fecioara și-a însușit cu siguranță acest lucru.

4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba despre romantici irecuperabili, Balanța nu se gândește de obicei să fie nici pe departe în apropierea acestei liste. Problema este că Balanței îi place să păstreze distanța înainte de a se arunca într-o poveste de dragoste.

Chiar și atunci când sunt cu cineva și amândoi sunt îndrăgostiți, astfel încât mediul este unul de siguranță, Balanța încă este timidă. O Balanță are șanse să iubească pe cineva mai mult decât ar putea cineva vreodată, dar acel cineva ar putea să trăiască toată viața și să nu știe niciodată acest lucru.

5. Taur (20 aprilie - 20 mai

Cel mai încăpățânat semn zodiacal, Taurul nu evocă nimic amoros, dar Taurul este șmecher în acest sens. Da, pot fi o pacoste totală, dar când sunt îndrăgostiți sunt ca o persoană complet diferită. Vor să își petreacă tot timpul cu iubitul lor, îl copleșesc cu cadouri și s-ar târî chiar și pe cărbuni încinși pentru a se asigura că iubitul lor este fericit.

Să-i vezi pe Tauri îndrăgostiți este altceva. Este ca și cum ai da peste un unicorn și ți-ar lua temporar mințile: este ciudat și nu ai crezut niciodată că este adevărat, dar poți fi al naibii de fericit că ai avut șansa de a vedea măcar o dată acest lucru.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite