Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Vărsătorii sunt harnici şi ambiţioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 7 martie 2015. FOTO Adevărul
Horoscop zilnic, 7 martie 2015. FOTO Adevărul

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. În timp ce Berbecii sunt nevoiţi să-şi recunoască limitele profesionale, Vărsătorii dau dovadă de o ambiţie greu de egalat, iar performanţele sunt remarcate de şefi.

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Berbecii, nevoiţi să-şi recunoască limitele

Sentimental, sunteţi implicat în relaţii care nu au şanse, dar se pare că nici nu vă doriţi aşa ceva. Familiştii, se gândesc la un alt „concediu”, mai reuşit. Veţi reuşi să vă luaţi revanşa profesional, doar dacă vă recunoaşteţi toate limitele şi acceptaţi aliaţi foarte puternici.

Taur

Vă grăbiţi să vă achitaţi toate facturile şi să faceţi investiţii, deşi mai aveţi de aşteptat până vă reechilibraţi financiar. Vi se cer referinţe pentru un coleg. Trebuie să alegeţi între doi buni colaboratori ori între două contracte despre care nu prea aveţi multe informaţii.

Gemeni

Starea de sănătate se îmbunătăţeşte (mai apar crize intestinale). Întârziaţi cu predarea unor documente şi descoperiţi că toţi au uitat cât de eficace sunteţi. Faceţi ca întreaga familie să intre în criză prin afirmaţii pe care le susţineţi cu deplină sinceritate. Autoapreciere.

Rac

Vă confruntaţi cu o imensă dorinţă de afirmare din partea partenerului de cuplu. Nativii maturi au un comportament înşelător. Tinerii vor concedii prelungite. Nu v-aţi integrat deloc în contextul socio-profesional şi de abia aşteptaţi să se ivească o posibilitate de a „evada”.

Leu

Îi manipulaţi după voia inimii pe toţi cei din anturaj, de dragul persoanei iubite, ce vrea să fie „răzbunată”. E adevărat că nici dv. nu puteţi uita cuvintele dure. Faceţi schimbări profesionale majore şi vă sunt recunoscute fără dubiu calităţile de lider, dar doar de către amici.

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Fecioarele sunt sabotate de colegi

Vă risipiţi energia în tot felul de activităţi personale şi făcând multe drumuri scurte. Pregătiţi o mică agapă pentru cei ce v-au ajutat profesional luna trecută. O parte dintre colegi încearcă să vă critice şi să vă maculeze imaginea de persoană foarte meticuloasă şi pragmatică.

Balanţă

„Plăcerile” vieţii sunt amânate (cei mai mulţi nativi din această zodie se „bucură” de prezenţa unui nou membru în familie). Celibatarii au legături duble. Seara, luaţi decizii importante şi acceptaţi nenumărate schimbări la care în trecut nici nu îndrăzneaţi măcar să vă gândiţi.

Scorpion

Grijile familiale sunt din ce în ce mai multe şi vă lasă prea puţin timp liber la dispoziţie. Aveţi restanţe profesionale (noroc că există colegi înţelegători). Este posibil să vă îndrăgostiţi ori trebuie să suportaţi atenţiile unei persoane atrase de dv. ca fluturele de lampă.

Săgetător

Este bine să vă detaşaţi şi să încercaţi să vă implicaţi şi în alt fel de activităţi. Vorbiţi prea mult, dar nu-i ascultaţi deloc pe cei care au probleme grave. Construiţi un alt plan de afirmare şi doriţi să „târâţi” prin forţă cu dv. şi pe toate persoanele pe care le îndrăgiţi.

Capricorn

O zi foarte agreabilă care se asociază cu multe speranţe şi cu „apariţia” unor obiecte valoroase. Cadourile sunt trimise de o persoană aflată la mare depărtare. Prin ordinele pe care le „emiteţi” din cinci în cinci minute, călcaţi în picioare delicateţea unor persoane imature.

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Vărsătorii sunt harnici şi ambiţioşi

Sunteţi mult mai harnici şi mai ambiţioşi. Şefii dv. (sau părinţii, pentru minori) vă testează limitele şi vă dau gratificaţii meritorii. Se scriu multe „scrisori”. Cei ce lucrează cu străinii primesc oferte de a călători şi se bucură pentru că vor fi lipsiţi total de supraveghere!

Peşti

Nu este exclus să fiţi promovat şi nu veţi sta pe gânduri pentru a părăsi un post ce părea promiţător până acum. Celibatarii doresc să renunţe la acest statut. Vă achitaţi cea mai mare parte din datorii şi promiteţi ca altă dată să nu vă mai lăsaţi pradă tentaţiilor costisitoare.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite