Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Capricornii nu dau atenţie bârfelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 30 martie 2015. Taurii se plictisesc, luni, în compania persoanei iubite, nativii din zodia Leului îşi urmăresc interesele, iar Capricornii încearcă să rămână imuni în faţa „săgeţilor veninoase“ aruncate de colegi.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Berbecii au probleme financiare

Aveţi curaj, nu minţiţi, dar faceţi cheltuieli ce vă depăşesc cu mult bugetul personal, sperând că nu va observa nimeni cât sunteţi de lipsiţi de realism. Pentru că nu primiţi foarte mulţi bani, veţi încerca să vă supliniţi insuccesele prin critici. Situaţie financiară la limită.

Taur 

Ce luaţi pe mere, daţi pe pere şi rămâneţi curând cu punga goală! Prietenii vă susţin însă necondiţionat. Nu le daţi cele mai bune indicaţii nici partenerilor dv. tradiţionali. Vă plictisiţi în compania persoanei iubite (nici prietenii nu vă trezesc interesul cu „poveştile” lor).

Gemeni 

Dorinţa de a vă impune profesional depăşeşte cu mult limitele bunului simţ. Veţi uita că aveţi prieteni, veţi uita şi de familie, doar pentru a mai avea un job dorit. Sunteţi în schimb tandri şi atenţi cu partenerul de cuplu şi faceţi mari eforturi de a-i satisface toate plăcerile.

Rac

Sunteţi energic, dar şi avar, raţional, dar şi incisiv, adică exact cum nu sunteţi de obicei. Se produc schimbări multe, dar nu toate sunt benefice. Luaţi asupra dv. finalizarea activităţilor partenerului de cuplu şi plănuiţi călătorii scurte, prin care să reînviaţi fiorul iubirii.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Leii îşi fac relaţii

Stabiliţi relaţii speciale, foarte frumoase, cu acele persoane de care sunteţi interesaţi, dar le întoarceţi lesne spatele celorlalţi, care au neşansa de a nu vă fi folositori. Ingenioşi şi foarte inspiraţi, descoperiţi multe mijloace prin care le puteţi mulţumi tuturor celor dragi.

Fecioară 

Acceptaţi din partea unui nativ născut în zodia Peşti să vă facă confidenţe şi deveniţi „complicele” acestuia. Culmea este că sunteţi invidiat pentru situaţia respectivă! Vă simţiţi jignit doar pentru că vi se răspunde într-o manieră mai puţin civilizată de către un om necunoscut.

Balanţă 

Ambiţia şi dorinţa de putere vor ieşi la iveală cel mai târziu seara, când s-ar putea să fiţi „renegat” de rude şi criticat de familie. Nu uitaţi însă de amici şi măcar încercaţi să le organizaţi o masă festivă. Nu beneficiaţi de stabilitate financiară, dar vă rezolvaţi problemele.

Scorpion 

Sensibili, trăiţi aventuri secrete ce vă aduc multă iubire, dar şi suficiente deziluzii. Apar preocupări noi, cele mai multe referitoare la familie şi propria casă. Veţi refuza fără graţie să ajutaţi din milă, iar altruismul exagerat este exclus, cu toate că financiar vă descurcaţi.

Săgetător 

Deveniţi extrem de introvertiţi, însă sunteţi foarte atenţi la sfaturile date de cei din jur, cu toate că nu aveţi de gând să vă schimbaţi. După-amiază, persoana iubită insistă să puneţi bazele unei afaceri comune. Toţi nativii fac cheltuieli masive, bazându-se pe banii altora.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Capricornii nu dau atenţie bârfelor

Sunteţi conştienţi că există persoane care vă invidiază sau doar vă bârfesc acţiunile din plictiseală, dar această stare de lucruri nu vă influenţează negativ, nu vă înrăieşte. Sunteţi visători, melancolici, dar nu vă mai înţelegeţi aproape deloc cu acei colegi care vă hărţuiesc.

Vărsător 

Lipsiţi de vanitate şi de răutate, veţi ierta pe toată lumea şi veţi începe proiecte profesionale caracterizate de frumuseţe ori divertisment. Nu mai aveţi timp pentru viaţa personală! Faceţi multe excese şi aveţi un grad ridicat de agresivitate în relaţiile cu cei din anturaj.

Peşti 

Atribuţiile dv. ca şef sunt limitate, însă pentru moment nu vă interesează decât să aflaţi cea mai potrivită manieră de a pune capăt viselor partenerului de cuplu. Vreţi, nu vreţi, va trebui să participaţi la nişte negocieri, deşi dv. sunteţi mulţumit de actuala dv. stare materială.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015, realizat de Tina Rizea 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite