Horoscop zilnic, 29 martie 2016: Taurul are noroc la bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 29 martie 2016. Pentru Tauri şi Fecioare, ziua este încununată cu successe, mai ales de ordin financiar.

Berbec

Combativitatea dv. se nuanţează şi devine mai folositoare pentru toată lumea. Munciţi cu spor şi vă etalaţi talentele prin discursuri pline de diplomaţie. Partenerii financiari nu vor fi la înălţime. Descoperiţi că sunteţi mai obosit decât aţi crezut şi adormiţi de faţă cu rudele.

Horoscop zilnic, 29 martie 2016: Taurul are noroc la bani

Veţi reuşi să catalizaţi efectiv activităţile celor din jur şi să obţineţi astfel bune rezultate financiare mai uşor. Prietenele vor să vă ajute să îngrijiţi rudele bolnave. Aveţi o atitudine prea agresivă faţă de toţi cei din jur, inclusiv faţă de persoana iubită sau prieteni.

Gemeni

Organizaţi activităţi în care vor fi implicate multe persoane, cărora nu va avea rost să le pretindeţi vreodată să vă fie recunoscători, fiindcă drepturile vă revin dv. Vă temeţi ca unele maladii se pot croniciza. Seara, cei ce vă îndrăgesc încearcă să vă ajute şi să vă calmeze.

Rac

Vă place să daţi lecţii celor din anturaj (chiar nu staţi pe gânduri nici când e vorba de prieteni sau protectori). Faceţi excese periculoase şi programaţi alte drumuri. Chiar dacă nu aveţi experienţă, reuşiţi să rezolvaţi toate problemele printr-un act de voinţă demn de admirat.

Horoscop zilnic, 29 martie 2016: Leul este predispus la accidente casnice

Nu sunt excluse gafele celor din familia dv. (pe care vi le asumaţi din generozitate). Hărnicia dv. va fi luată de adversari drept nelinişte. Sunteţi supus unui tir de întrebări care vă traumatizează, nemaisocotind că din cauza oboselii se pot întâmpla şi destule accidente casnice.

Fecioară

Veţi rezolva o multitudine de probleme familiale… minţind. Vi se pare că acţionaţi cum nu se poate mai corect şi vă miraţi când cei dragi vă critică demersurile originale. Sunteţi invidiat de colegi, mai ales pentru laudele primite. Zi cu succese, dar şi cu pagube semnificative.

Balanţă

Vă este mai uşor să comunicaţi cu cei din anturaj şi descoperiţi că aveţi mulţi prieteni care dovedesc că sunt foarte creativi. După-amiază, amânaţi din nou investiţiile dorite de familie. Sunteţi prea iritat de ceea ce se petrece în jurul dv. pentru a vă mai putea păstra calmul.

Horoscop zilnic, 29 martie 2016: Scorpionul pierde oportunităţi din cauza neatenţiei sale

Există riscul să treceţi pe lângă oportunităţi deosebite, din simplă neatenţie (mai ales dacă persoana iubită e la fel de neatentă). Reacţionaţi cu agresivitate şi abia apoi lăsaţi să intervină raţiunea. Faceţi numeroase cheltuieli care le atrag atenţia tuturor celor din anturaj.

Săgetător

La prima vedere, totul pare a se desfăşura conform planurilor dv., numai că apar continuu inexplicabile mici obstacole. După-amiază, partenerul de cuplu se dovedeşte şi el cam ipocrit. Aveţi intenţii foarte bune, dar prin tot ceea ce faceţi îi compromiteţi pe cei care vă iubesc.

Capricorn

Daţi dovadă de o atitudine absolut diplomatică exact când se aşteaptă mai puţin anturajul familial. Susţineţi însă că v-aţi plătit toate datoriile tocmai faţă de cei pe care i-aţi uitat. Seara, vorbiţi prea mult sau poate vă place să vă lăudaţi. Cert este că cei dragi se supără.

Horoscop zilnic, 29 martie 2016: Vărsătorul devine agresiv

Amânaţi din nou drumurile organizate cu grijă înainte cu o săptămână, din cauza unor colaboratori lipsiţi de simţ practic. Păstraţi cu grijă secrete ultimele dv. succese financiare. Aflaţi în sfârşit de intrigile puse la cale de femeile din anturaj şi luaţi o atitudine cam brutală.

Peşti

E posibil să vi se ofere posibilitatea să încheiaţi un contract convenabil din punct de vedere financiar, care însă nu acoperă decât o perioadă foarte scurtă de timp. Dorinţa de a vă „împăca” cu persoana iubită devine obsesivă. Experienţa v-a învăţat să nu lăsaţi bârfa nepedepsită.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite