Horoscop zilnic, 28 martie 2016: Capricornii fac excese de natură erotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Gemenii celibatari vor fi ceruţi în căsătorie în cursul serii, iar pe nativii din zodia Fecioară îi miră atitudinea celor ce îi invidiază.

Berbec

Starea de sănătate este excepţională, numai că partenerul dv. de cuplu devine extrem de enervant şi pretenţios. Vă decideţi să-i faceţi pe plac de dragul liniştii familiale. Oricât de mulţi bani aţi primi, consideraţi că alţii sunt mai norocoşi şi nu ezitaţi să vă spuneţi părerea.

Taur

Profesional, vă afirmaţi în aşa măsură, încât sunteţi puşi într-o funcţie pe care aparent nu o meritaţi. Invidii mai ales pentru sporul salarial. Orice ar face partenerul de cuplu, sunteţi nemulţumit şi imediat reluaţi activitatea respectivă pentru a o finaliza după propriul plac.

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Gemenii celibatari vor fi ceruţi în căsătorie seara

Acţionaţi cu abilitate pentru a avea iar linişte nu numai în familie, ci şi în afara acesteia (rudele prin alianţă sunt din ce în ce mai agasante şi mai lipsite de modestie). Doriţi să faceţi multe şi frumoase surprize! Celibatarii au toate şansele să fie ceruţi seara în căsătorie.

Rac

Schimbarea este spectaculoasă şi se vor păstra mult timp în memoria colegilor faptele dv. de „bravură” profesională. Aveţi curaj să înfruntaţi persoane de care depinde viitorul dv. Sunteţi efectiv îndrăgostit de meseria pe care o faceţi ori chiar de funcţia pe care o exercitaţi.

Leu

Problemele familiale se accentuează din cauza unor neînţelegeri, a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoit să înapoiaţi o sumă importantă de bani ori să împrumutaţi un prieten. Credeţi că nu mai aveţi inspiraţie, că nu mai puteţi fi original şi la fel de creator ca până acum.

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Fecioarele se miră de atitudinea celor ce le invidiază

Aveţi o viziune de ansamblu utilă, interesantă pentru toţi. Dorinţa de emancipare, de depăşire a situaţiilor ambigue, vă obligă să fiţi consecvenţi cu deciziile luate de colegi. Vă miră în continuare atitudinea celor ce vă invidiază şi inventează tot felul de acuze şi nemulţumiri.

Balanţă

Nevoia de ordine vă ajută să ajungeţi acolo unde doriţi – la îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi, implicit, a celei financiare. Mai aveţi însă de aşteptat. Sunteţi preocupat de stabilizarea contractelor profesionale. Doar pentru cei căsătoriţi, se produce o revenire a pasiunii.

Scorpion

Relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de pasiune şi tandreţe. Sectorul financiar e încărcat de mici pagube şi luaţi măsuri urgente. Sunteţi indecis în privinţa deplasărilor planificate cu mult timp în urmă, poate şi din cauza unei vulnerabilităţi la bolile respiratorii.

Săgetător

Evenimente stresante în plan familial. În ce priveşte sectorul financiar, situaţia se păstrează neutră, stabilă. Invidie şi calomnii din partea concurenţei. Vă exprimaţi cu greutate sentimentele şi consideraţi că ar trebui ca partenerul de cuplu să vă apere de bârfe şi scandaluri.

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Capricornii fac excese de natură erotică

Rudele sunt generatoare de situaţii complicate, pentru că fac afirmaţii lipsite de adevăr, referitoare atât la dv., cât şi la persoana pe care o iubiţi. Excesele dv. sunt mai ales de natură erotică, dar şi munciţi foarte mult, cu un elan impresionant. Seara, vi se cer bani împrumut.

Vărsător

Partenerul de cuplu va fi extrem de îngăduitor cu dv. şi va propune o detaşare de evenimente prin părăsirea localităţii, prin acordarea câtorva zile restante de concediu. Deveniţi conştient că nu sunteţi suficient de apreciat profesional. Nu beneficiaţi de stabilitate financiară.

Peşti

Veţi considera că partenerul de cuplu este vinovat de tot ce vă stresează. Nu sunteţi deloc răbdători şi vă pierdeţi şi ultima fărâmă de tandreţe. Situaţia financiară este din ce în ce mai stresantă, iar visele de a pleca din ţară ori de a călători se îndepărtează cu fiecare zi.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite