Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Vărsătorii sunt în căutarea unor noi distracţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Taurii nu au o zi bună pentru dragoste, iar Fecioarelor li se cer adeziuni ori declaraţii de fidelitate şi au reacţii imprevizibile.

Berbec

Nu pregeţi să vii în ajutorul unei persoane bolnave şi îţi atragi astfel o grămadă de reproşuri din partea partenerului de cuplu. Unii nativi sunt nevoiţi să plece din nou la drum lung, chiar dacă încearcă să îl amâne, dorind un week-end liniştit.

Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Taurii nu au o zi bună pentru dragoste

Dacă visezi la o poveste de dragoste, nu ai şanse de reuşită în niciun caz astăzi. În schimb, ai parte de declaraţii confuze din partea rudelor prin alianţă, iar partenerul de cuplu te critică, fără a avea motive serioase, tocmai când te simţi mai bine!

Gemeni

Ţi se face o curte acerbă şi mai ai pe cap şi multe persoane care vor să iniţieze o petrecere mai deosebită în week-end. Primeşti cu bucurie orice propunere şi nu iei deloc în seamă lipsa de timp ori neseriozitatea unor persoane din propria familie.

Rac

E posibilă apariţia unor griji legate de membrii tineri ai familiei, care au organizat o petrecere mai specială. În cuplurile stabile, situaţia se va rezolva imediat, dar în cazul concubinajului, se complică prin neimplicarea unuia dintre parteneri.

Leu

În prima parte a zilei te plictiseşti, însă ulterior ţi se comunică o informaţie care necesită o deplasare imediată pe o distanţă considerabilă. Relaţiile de iubire sunt puse în pericol de numeroase vorbe indecente ori de declaraţii oarecum false.

Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Fecioarele au reacţii imprevizibile

Sunt necesare noi eforturi pentru a ţi se recunoaşte posibilităţile certe de afirmare în domenii în care ai experienţă destulă. Ţi se cer un fel de adeziuni ori declaraţii de fidelitate şi ai reacţii imprevizibile, total contraindicate în week-end.

Balanţă

Este bine să ţii cont că noile cunoştinţe îţi vor fi de folos în viitor. Rudele vor să te ajute şi ele, însă preferi să apelezi la oameni străini, care îţi spun din start ce vor în schimb. Visezi la o petrecere ieşită din comun, la un week-end special.

Scorpion

Orice delegare ori deplasare poate să aducă noi şanse sentimentale ori financiare. Persoana iubită pune la cale o seară romantică şi intimă, de la care nu trebuie să lipseşti sub nicio formă. Doreşti să te revanşezi, însă nu ai nicio idee originală.

Săgetător

Plin de exuberanţă şi optimism, nu iei în seamă cererile persoanei iubite şi eşti penalizat imediat. Reacţia ta ţine oarecum de nepăsare ori de inconştienţă şi nu va dura mult până cei din anturaj te vor atenţiona cu duritate. Nonşalanţă inexplicabilă.

Capricorn

Veniturile tale se dovedesc mai puţin stabile decât până acum şi eşti nevoit să sistezi ajutoarele pe care le-ai dat constant unei persoane bolnave. Nu mai ai nici timp liber pentru ajutor casnic special pentru familie. Viaţa ţi se complică brusc.

Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Vărsătorii, în căutarea unor noi distracţii

Ai nevoie de concentrare maximă pentru rezolvarea problemelor casnice de mare responsabilitate. Eşti mai nonşalant, graţie şi apariţiei unor sume de bani, ce îţi permit „investiţii” întârziate pentru week-end. Unii nativi caută noi tipuri de distracţie.

Peşti

Îţi demonstrezi pentru a mia oară aptitudinile casnice şi apoi te miri sincer că eşti dorit de cunoscuţi pentru ajutor în bucătărie. Viaţa ta e din ce în ce mai intensă şi mai interesantă, dar doar sentimental. Persoana iubită acceptă „invitaţia” ta.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite