Horoscop săptămânal 9 - 15 mai: Gemenii pot simţi nevoia unor schimbări în ce priveşte căminul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
horoscop

Horoscopul săptămânii 9 - 15 mai vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare dintre cele 12 zodii ale horoscopului european.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 9-15 mai 2022

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar şi material. Ego-ul excesiv poate provoca încercarea de a găsi variante pentru mărirea veniturile prin extinderea resurselor, în timp ce alţii pot încerca să acumuleze active pentru economii sau alte mijloace de securitate. Dobândirea datoriilor mari în timp ce achiziţionaţi obiecte materiale poate satisface ego-ul sau expuneri de generozitate financiară ar putea da un sentiment de mândrie.

Rezultatele activităţilor din cadrul zonei financiare  ar putea varia de la prosperitate proporţională la o ruinare economică. Aşa că, atenţie cum gestionaţi banii! Cu toate acestea, securitatea şi creşterea nu reprezintă doar o activitate financiară, ci se concentrează asupra dezvoltării valorilor materiale şi a atitudinilor obligatorii care promovează creşterea interioară, precum şi securitatea materială şi psihologică.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 9-15 MAI 2022

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale şi de comunicare. Auto-satisfacţia este posibil să se realizeze prin învăţare şi predare, nu întotdeauna în domeniile predării în sensul profesional, ci prin exprimarea externă a ideilor şi a cunoştinţelor în conversaţie sau în formă scrisă.

Căutarea intelectuală poate lua diverse forme, iar efortul va fi răsplătit cu o conştientizare sporită a mediului personal. Multe conversaţii, multe drumuri, multe telefoane vă aşteaptă acum, însă atrag atenţia la veştile pe care le primiţi de la oameni. Aceştia pot fi exagerat de optimişti şi mai mult să promită decât să facă. Cât priveşte călătoriile în străinătate, nu le recomand deoarece pot fi transformatoare pentru voi şi nu întotdeauna plăcute ca experienţe.

Nativilor tineri, care sunt în febra alegerilor de domenii universitare de studiu, le recomand mare responsabilitate în alegerea facultăţilor, pentru ca practic anii de studiu le vor testa limitele, asumările şi disciplina.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 9-15 MAI 2022

Accentul perioadei se pune pe stimularea de a stabili tipul de viaţă dusă acasă. Căutaţi soluţii pentru a vă simţi acolo în siguranţă, a vă găsi acolo confortul. Să îmbunătăţiţi toate astea înseamnă de fapt îmbunătăţirea trăsăturilor tangibile ale locuinţei sau  îmbunătăţirea relaţiilor de familie (sau ambelor). Aspectele de acum pot fi un impuls pentru a vă deplasa într-o altă locaţie ori a aduce modificări ale casei de domiciliu. 

Părinţii, dinamica familiei şi stilul de viaţă sunt probleme importante în acest moment. Schimbarea şi ajustarea este adesea necesară pentru a satisface nevoile emoţionale ale oricărui individ, iar voi nu faceţi excepţie. Probleme sensibile ori secrete privitoare la trecut pot ieşi la suprafaţă, dar, pe măsură ce emoţiile puternice v-ar putea cuprinde, amintiţi-vă că totul e trecător, că n-are sens să vă înfuriaţi, ci mai curând să vă curăţaţi energetic spaţiul şi să găsiţi acolo echilibrul pentru zile tumultoase. De asemenea, nu planificaţi prea multe de făcut, pentru că nu veţi avea puterea să le duceţi pe toate la capăt.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 9-15 MAI 2022

Apar pe firmament discuţii legate de respectul dintre parteneri, colaboratori sau asociaţi. E vorba despre a verifica atât ce pleacă de la voi ca informaţii, cât şi percepţia pe care o au cei cu care aveţi ori bani la comun, ori locuiţi împreună.

Sunteţi supus unui soi de interogatoriu la care însă faceţi faţă cu brio şi reuşiţi să respingeţi argumentat orice aluzie de posibilă rea credinţă din partea voastră. E nevoie să ascultaţi activ, să fiţi înţelegător, dar în paralel să vă luaţi măsuri de precauţie şi să faceţi propriile verificări. Veţi avea surprize şi elocvenţa nu ţine loc de obiecte materiale sau chiar bani care sunt sau ar trebui să fie în patrimoniul comun.

Tonul discuţiilor trebuie să rămână diplomat, chiar dacă va fi colorat pe alocuri şi nu uitaţi obiectivul de a menţine totuşi asocierea pe linia de plutire. La urma urmelor, dacă partenerul a cheltuit o sumă mică în scop personal, nu e cea mai mare dramă.

Citeşte horoscopul complet pentru săptămâna 9 - 15 mai pe Click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite