Horoscop săptămânal 31 ianuarie - 6 februarie 2022: Taurii vor trece printr-o perioadă conflictuală accentuată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânal pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie
Horoscopul săptămânal pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 31 ianuarie - 6 februarie 2022 vă aduce previziuni astrale complete pentru toate cele 12 zodii. Horoscopul săptămânii 31 ianuarie - 6 februarie 2022 vă va spune dacă veţi avea succes în carieră, ce urmează din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar şi cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 31 ianuarie - 6 februarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Modul de comunicare va fi ceva diferit, uneori plăcut, alteori nu. Dar, dacă există dorinţa de a vă întoarce în trecut şi a rezolva sau a relua ceva de acolo, atunci nu veţi găsi un moment mai bun. Puteţi să faceţi progrese la drumurile în apropiere, puteţi avea noroc la examene şi studii, vă puteţi accesa creativitatea, atât în activităţi literare, cât şi de informare sau în negocieri. Veţi avea întâlniri importante la care primiţi sugestii şi idei, ori puteţi planifica excursii în care să cunoaşteţi oameni interesanţi şi importanţi.

În general însă, situaţia vieţii voastre rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luaţi măsuri, să creşteţi, să progresaţi şi să schimbaţi multe. În primul rând e nevoie să dezvoltaţi încrederea în voi, să întăriţi conştiinţa de sine. Va trebui să arătaţi că sunteţi pregătiţi să vă reconsideraţi punctul de vedere şi să încercaţi să înţelegeţi ce responsabilităţi aveţi. Vă sfătuiesc să încercaţi să comunicaţi, deoarece schimbând informaţii cu alţii se va evidenţia ceva important pentru voi. Dacă nevoia de a vă face cunoştinţe noi sau de a împărtăşi experienţe se trezeşte, gândiţi-vă cum se poate realiza mai repede asta!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 31 ianuarie - 6 februarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Săptămâna ar fi în general bună. Există însă două capcane, două pericole. Una ar fi să  vă supraestimaţi puterea, a doua, să vă subestimaţi adversarii. Fiecare variantă este la fel de relevantă şi pentru muncă şi pentru zona de romantism şi pentru afaceri şi pentru căsnicie. Evenimentele care vor avea loc în viaţa socială vă pot schimba dramatic planurile şi pot crea probleme care vor dezvolta un sentiment de instabilitate. Tensiunea emoţională va fi ridicată, deoarece  se va dezvolta situaţia de criză,de urgenţă. Poate că trebuie să vă schimbaţi ideologia, filozofiile şi să regândiţi perspectivele. Proiecte la care aţi lucrat se vor prăbuşi, dar multe vor trebui să înceapă.

Puteţi fi stăpâniţi de un puternic spirit de contradicţie şi spiritul de conflictualitate va duce la certuri cu foşti asociaţi, cu oameni care sunt implicaţi în acţiuni umanitare sau care aparţin unui grup .

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 31 IANUARIE - 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Ultimele zile de ianuarie şi prima săptămână de februarie sunt asociate cu finalizarea unui ciclu mercurian, cu probleme nerezolvate în timp util, unele referitoare inclusiv la sănătate. Restructurarea energetică şi lipsa de forţă pot provoca inflamaţia bolilor cronice, lipsă de vitalitate sau  lipsă de entuziasm. Nativii pot simţi letargie, apatie, lipsa de interes pentru cooperare şi socializare,preferând retragerea. Nu-i exclus ca unii dintre ei să se confrunte cu invidii, bârfe, oameni răi, duşmani secreţi care-i vor agresa din umbră. Alţii, vor fi obligaţi să îşi achite datoriile vechi, să îşi îndeplinească obligaţiile impuse de şefi,deşi ele nu le fac nicio plăcere. Toate aceste procese îi pot priva de linişte sufletească şi vor necesita forţă şi atenţie.

Nativii vor avea însă o intuiţie accentuată, care îi va ajuta să-şi înţeleagă problemele şi să perceapă realitatea mai înţelept.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 31 IANUARIE - 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vin oportunităţi bune pentru parteneriatele de afaceri pe termen lung, pentru căsătorie şi realizare de colaborări în domeniul activităţilor sociale. Potenţialul energetic va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât,nu numai că nativii se pot implica în mod activ în afaceri şi comunicare versatilă, dar pot să aibă grijă de ei înşişi, să-şi îmbunătăţească  starea corpului fizic, să-şi schimbe imaginea şi să se simtă împrospătaţi şi întineriţi.

Oportunităţile educaţionale nu vor întârzia să apară, pot veni succese mari în activităţile ştiinţifice sau didactice, se pot ivi variante bune pentru parteneriate de succes cu străini, sau chiar pentru relocare, pentru implementarea unor schimbări neaşteptate dar pozitive în viaţa lor.

Afectiv, cei singuri îşi pot găsi perechea pe reţelele de socializare, la distanţă, chiar dincolo de graniţă. Teoriile şi filozofiile de viaţă pot suferi modificări esenţiale şi pot stimula iniţiativele.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 31 IANUARIE - 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Se pare că nu este perioada cea mai favorabilă pentru sănătate, căci potenţialul energetic va fi slăbit, iar nativii nu vor fi în forma maximă. Starea lor va determina în mare parte afacerea şi puterea creativă. Vor trebui să dedice mult timp şi să muncească din greu pentru rezolvarea treburilor curente şi a îndatoririlor profesionale, fără să uite de treburile gospodăreşti şi de oamenii apropiaţi. De aceea, măcar acum nu ar trebui să înceapă noi afaceri, să semneze contracte, să facă promisiuni. Răbdarea e importantă căci, mai târziu, precizia şi metodicitatea vor ajuta să se corecteze greşelile din trecut, să se reabiliteze în ochii celorlalţi sau ai superiorilor. Conflictele din trecut şi învăţămintele lor îi vor face pe nativi mai diplomaţi, mai subtili în relaţii, ei reuşind adesea să transforme orice avantaje negative sau pozitive în favoarea lor.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite