Horoscop săptămânal 14-20 martie. Leii sunt predispuşi la conflicte în familie sau la job

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânii 14-20 martie 2022 Foto Shutterstock
Horoscopul săptămânii 14-20 martie 2022 Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 martie 2022 vine cu previziuni astrale complete. Horoscopul este realizat de astrologul Click!, Lorina. Horoscopul săptămânii 14 - 20 martie 2022 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce urmează din punctul de vedere al sănătăţii, cât de bine staţi cu banii, dar mai ales cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec:14-20 martie

Modul de comunicare va fi ceva diferit, uneori plăcut, alteori nu. Dar, dacă există dorinţa de a vă întoarce în trecut şi a rezolva sau a relua ceva de acolo, atunci nu veţi găsi un moment mai bun. Puteţi să faceţi progrese la drumurile în apropiere, puteţi avea noroc la examene şi  studii, vă puteţi accesa creativitatea, atât în activităţi literare, cât şi de informare sau în negocieri. Veţi avea întâlniri importante, la care primiţi sugestii şi idei ori puteţi planifica excursii în care să cunoaşteţi oameni interesanţi şi importanţi.

În general însă, situaţia vieţii voastre rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luaţi măsuri, să creşteţi şi să progresaţi şi să schimbaţi multe. În primul rând e nevoie să dezvoltaţi încrederea în voi, să întăriţi conştiinţa de sine. Va trebui să arătaţi că sunteţi pregătiţi să vă reconsideraţi punctul de vedere şi să încercaţi să înţelegeţi ce responsabilităţi aveţi. Vă sfătuiesc să încercaţi să comunicaţi, deoarece, schimbând informaţii cu alţii, se va evidenţia ceva important pentru voi. Dacă nevoia de a vă face cunoştinţe noi sau de a împărtăşi experienţe se trezeşte, gândiţi-vă cum se poate realiza mai repede asta!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 14-20 martie

Săptămâna ar fi în general  bună. Există însă două capcane, două pericole. Una ar fi să  vă supraestimaţi puterea, a doua, să vă subestimaţi adversarii. Fiecare variantă este la fel de relevantă şi pentru muncă şi pentru zona de romantism şi pentru afaceri şi pentru căsnicie. Evenimentele care vor avea loc în viaţa socială vă pot schimba dramatic planurile şi pot crea probleme care vor dezvolta un sentiment de instabilitate. Tensiunea emoţională va fi ridicată, deoarece  se va dezvolta situaţia de criză, de urgenţă. Poate că trebuie să vă schimbaţi ideologia,filozofiile şi să regândiţi perspectivele. Proiecte la care aţi lucrat se vor prăbuşi, dar multe vor trebui să înceapă.

Puteţi fi stăpâniţi de un puternic spirit de contradicţie şi spiritul de conflictualitate va duce la certuri cu foşti asociaţi, cu oameni care sunt implicaţi în acţiuni umanitare sau care aparţin unui grup .

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 14-20 martie

Vă confruntaţi în continuare cu probleme reale. Mulţi dintre voi vor trebui să ramburseze datorii, să achite împrumuturi ori să investească. Recomand un control strict asupra costurilor voastre şi să renunţaţi la achiziţiile mari, cel puţin până pe 13. Altfel, riscaţi ca lucrurile achiziţionate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă şi pentru aceia ale căror activităţi, într-un fel sau altul,sunt legate de finanţe. Vă sfătuiesc să fiţi mai atenţi la lucrări şi, de asemenea, să evitaţi riscurile şi aventurile financiare. Dacă nu aveţi legătură cu lumea afacerilor, puteţi cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

E un moment bun să continuaţi proiectele incepute, să desfăşuraţi activităţi cu care sunteti bine familiarizaţi. Vor fi oportunităţi excelente pentru a vă demonstra profesionalismul şi experienţa şi, de voi o să depindă să faceţi asta. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii pentru a vă demonstra exclusivitatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 14-20 martie

Optimismul şi încrederea vă vor ajuta să faceţi faţă problemelor de zi cu zi. Este necesar să se rezolve problemele de familie sau de acasă, pentru a acorda mai mult timp copiilor voştri. O serie nesfârşită de chestiuni probabil că nu vă vor  permite să vă bucuraţi de viaţă liniştită aşa cum doriţi.

Încercaţi să nu dramatizaţi situaţia şi să nu vă expuneţi sentimentele. Relaţiile în căsătorie se pot adânci în contradicţii îndelungate, lipsindu-vă de ocazia de a vă auzi reciproc. Vă place mult când vi se dau semne de atenţie, dar nu sunteţi pregătiţi să acceptaţi critici la adresa voastră.  Oricum, astfel de certuri subminează practic  încrederea  în legătura voastră. Totuşi, dezacordurile nu vor fi foarte semnificative şi nu vor dura mult timp. Poate că acesta este stilul relaţiei voastre, de genul-când oamenii care se iubesc sunt certaţi, ei doar se joacă.

În ceea ce priveşte creşterea copiilor, acum este timpul pentru a lucra la debarasarea de obiceiurile lor proaste, pornind de la rosul unghiilor şi până la lecţiile copiate de pe internet.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 14-20 martie

Aceste zile sunt favorabile pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească starea de sănătate, să pună în ordine cifrele şi contabilitatea în afaceri, să găsească metode de calmare a stării de nervi. Trebuie totuşi să ţineţi cont de faptul că o creştere accentuată a energiei poate fi uneori dificil de gestionat căci vă face prea prea emoţionali. Recomand să controlaţi energia, să restrângeţi activitatea excesivă şi să lucraţi la capitolul răbdare. În caz contrar, excesul de informaţii şi comunicare poate provoca stres emoţional suplimentar şi probleme cu ceilalţi. Tot zilele astea, aveţi grijă la drum, la cât apăsaţi pedala de acceleraţie şi să respectaţi legea.

Sunt posibile conflicte la locul de muncă sau în familie, iar lipsa de timp pentru odihnă poate afecta sănătatea.

Viaţa personală va veni în prim-plan şi vă puteţi aştepta la ceva întâlniri romantice, măcar pe calea undelor. Nu de alta dar, graba de a căuta plăcere într-o călătorie ar putea fi cauza unui dezacord; cooperarea şi abţinerea ar trebui să fie luate în considerare. S-ar putea dezvolta un sentiment iluzoriu de bine cu privire la finanţele voastre comune.  Nu veţi fi fericiţi când căutaţi o anumită realitate în această situaţie.

Citeşte Horoscopul săptămânal complet pentru toate zodiile pentru săptămâna 14-20 martie 2022 pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite