HOROSCOP 6-19 august. Patru planete retrograde aduc schimbări importante şi răsturnări de situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru planete sunt retrograde în aeastă perioadă FOTO Shutterstock
Patru planete sunt retrograde în aeastă perioadă FOTO Shutterstock

August a început cu frământări cauzate de poziţionarea Soarelui şi a planetei Mercur în zodia Leu, care se confruntă cu Saturn retrograd în Vărsător, ceea ce înseamnă obstacole şi frustrări. La un nivel mai profund, această configuraţie complicată evidenţiază modul în care în viaţa noastră apar schimbări importante. Aşteaptă-te la surprize şi la răsturnări neaşteptate de situaţie, mai ales pe 8 august când va fi Lună Nouă.

Aceste prime săptămâni ale lunii august sunt prielnice transformărilor în ceea ce priveşte cariera şi dinamica familiei, deci urcuşurile şi coborâşurile emoţionale vor fi la ordinea zilei. Cu patru planete retrograde, vara devine şi mai fierbinte. Este vorba despre Pluto, planeta transformării, Saturn, planeta graniţelor, Jupiter, planeta abundenţei şi Neptun, planeta iluziilor.

În general, când planetele sunt retrograde, suntem încurajaţi să reflectăm asupra aspectelor pe care le influenţează fiecare planetă. Cu Pluto retrograd, este de aşteptat să faci un bilanţ pentru a vedea cât de departe ai ajuns. Pluto vrea schimbarea şi simbolizează dorinţa noastră de noutate.

Cu Pluto în Capricorn, creşte apetitul pentru o metamorfoză. La urma urmei, Capricornul este condus de Saturn, cea mai lentă planetă pe plan personal. Cu alte cuvinte, au loc schimbări, de acum şi până-n toamnă.

Berbec

Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, căci alţii s-ar putea să nu le aprobe şi va trebui sa vă reorientaţi. În orice caz, perspectivele vor fi bune şi, chiar dacă ideile vă sunt înaintea timpului, totuşi ele pe viitor pot aduce faimă sau venituri bune. Aşa că, ţineţi-le la naftalină! Puteţi avea venituri suplimentare, propuneri de afaceri neaşteptate.

Citeşte aici horoscopul pentru următoarele două săptămâni pentru fiecare zodie în parte.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite