Hârtie igienică, înnobilată cu caşmir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă versiune de hârtie igienică, de data aceasta fabricată din caşmir, este pusă în vânzare în Marea Britanie, la preţul de 2,6 euro/pachetul de patru bucăţi, aproape dublu faţă de cel al hârtiei obişnuite, anunţă „The Daily Telegraph“.

Publicaţia anunţă că materialul este unul dintre cele mai fine şi conferă un „strat" de extravaganţă rolelor de hârtie, dar şi confort consumatorilor.

În prezent, noul produs se vinde în supermarketul

Waitrose, cunoscut ca având clienţi fideli din clasa de mijloc. Oficialii magazinul nu doreşte însă să dezvăluie cantitatea de caşmir a fiecărei role, însă susţin că aceasta include „material semnificativ". Totuşi, rolele nu sunt fabricate din fibre de caşmir, ci hârtia este acoperită de ulei extras din firele de caşmir.

„Caşmirul conferă amprenta calităţii oricărui articol de modă, de la costumul creat de un designer până la tricotajele de lux", declară Carla Smith, una dintre clientele magazinului Waitrose.

Caşmirul a fost cândva atât de scump, încât o bluză creată din fibre de caşmir costa mai bine de 230 de euro. Totuşi, preţul a scăzut în ultimii ani, un articol de îmbrăcăminte creat din acest material ajungând la doar 23 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite