FOTO VIDEO Concurs cu scandal pentru fundul ideal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indianara Carvalho FOTO mirror.co.uk
Indianara Carvalho FOTO mirror.co.uk

Indianara Carvalho este posesoarea celui mai frumos posterior din Brazilia, titlu câştigat în cadrul competiţiei Miss Bumbum 2014, o ediţie umbrită de acuzaţii de fraudă care au dus la descalificarea unei concurente

Formele voluptoase ale Indianarei Carvalho, 22 de ani, au convins juriul concursului Miss Bumbum, organizat anual în Brazilia, că ea este cea care merită titlul de femeia cu cel mai frumos fund din ţară. Misiunea juraţilor nu a fost una uşoară ţinând cont că evenimentul desfăşurat în oraşul Sao Paolo nu a fost ocolit de scandal.

Cele 15 concurente înscrise în lupta posterioarelor de invidiat nu s-au dat în lături de la nimic pentru a câştiga recunoaşterea calităţilor fizice, dar mai ales pentru a se bucura de oportunitatea de a încheia contracte publicitare bănoase şi de a ajunge vedete în Brazilia.

Voturi cumpărate de soţ

Premiul concret constă într-un cec în valoare de aproape 18.000 de euro, dar multe dintre participante investesc sume serioase de bani în încercarea de a influenţa rezultatul concursului. Este cazul concurentei Livia Santos (foto), care a fost eliminată din competiţie fiind acuzată că soţul a plătit mai multe persoane ca să voteze pentru ea, informează publicaţia britanică Daily Mail. 

miss bumbum

 Livia Santos FOTO Daily Mail 

Dată în vileag, doamna Santos a mărturisit că membrii juriului ştiau că bărbatul ei scoate bani grei din buzunar ca să o ajute să câştige concursul, dar că au decis să scape de ea pentru că nu le-a oferit şi lor un stimulent financiar menit să-i netezească drumul spre glorie. Un incident similar a avut loc şi la ediţia din 2013 a concursului Miss Bumbum, când participanta Eliana Amaral, o student la drept, ar fi mituit organizatorii cu peste 22.000 de euro ca să-i asigure locul doi în concurs.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite