Florance, singurul rechin vegetarian din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din rechinii doică din acvariul Centrului Naţional pentru Faună Marină din Birmingham, Marea Britanie, refuză carnea şi mânâncă numai legume, scrie „The Daily Mail“.

Pentru a hrăni corespunzător rechinul de 1,80 metri, îngrijitorii acvariului din Birmingham sunt nevoiţi să-i ascundă bucăţile de peşte printre legume - singurele alimente pe care le acceptă.
Florence a devenit vegetarian după ce a scăpat de o infecţie gravă şi, cel puţin în acest moment, este singurul rechin vegetarian din lume. Trimis din Florida în 2009, rechinul se simţea rău când a ajuns în Marea Britanie, aşa că i s-a făcut o ecografie care a arătat prezenţa în gât a unui cârlig de undiţă ruginit.
După operaţie şi tratamentul cu antibiotice, Florance s-a făcut bine, dar a început să refuze carnea. „Rechinii doică înghit ocazional alge şi n-am fost prea surprinşi când a furat o parte din verdeţurile pregătite pentru Molokai  - o broască ţestoasă. Nu ne aşteptam însă să devină complet vegetarian“, spune îngrijitorul ei, Graham Burrows.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite