Articol publicitar

FineStore: Top 5 motive să alegi coșuri cadou de sărbători

0
0
Publicat:

Coșurile cadou de la FineStore rămân în tendințe și în 2022! Nici nu este de mirare, căci o astfel de alegere oferă multiple avantaje atât pentru cei care preferă să-i surprindă de sărbători pe membrii familiei, prieteni, colaboratori, angajați sau parteneri de afaceri, cât și pentru cei care le vor primi în dar! De la cea mai bună sursă de inspirație pentru cei care sunt în pană de idei și până la prețuri accesibile, coșurile cadou de la FineStore întrunesc toate criteriile unui cadou perfect!

image

Când optezi pentru un coș cadou, alegi, practic, să oferi mai daruri laolaltă. Și nu la întâmplare! Produsele pe care FineStore le aduce de 8 ani în casele românilor sunt 100% originale, iar băuturile alcoolice comercializate online au cel mai bun preț, fie că vorbim despre vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac sau băuturi tradiționale.

Coșuri cadou pentru toate gusturile și bugetele

Fiecare coș cadou pregătit cu îndemânare de experții FineStore conține, în general, o licoare rafinată, alături de selecţii de praline, trufe și bomboane de ciocolată dintre cele mai sofisticate, ceaiuri selecționate din toate colțurile lumii, cafea intens aromată, cosmetice, accesorii sau lumânări parfumate. Cosurile cadou sunt astfel potrivite pentru a mulțumi toate gusturile, chiar și cu un singur coș! În acest sens, coșul ʺMăiestrie și Mister̋ reprezintă o combinație fabuloasă de arome și delicatese, atent selecționate pentru a oferi câte ceva pentru toate gusturile: de la vinars cu note rafinate, maturat în butoaie de stejar timp de minim 7 ani, la  preparate tradiționale din Italia și Danemarca, ce pot fi savurate alături de espresso elegant și de praline delicioase.

În funcție de preferințe, dar și de buget. cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România a pregătit anul acesta peste 100 de modele de coșuri cadou, cu prețuri care pornesc de la 99 de lei.

Pe lângă oferta variată și prețuri bune, FineStore le oferă clienților și alte trei motive deloc de neglijat pentru alegerea cadoului inspirat: livrare rapidă și  transport gratuit pentru comenzile care depășesc 199 de lei, dar și posibilitatea de retur în 45 de zile! Cât despre alte surprize, cel mai mare magazine online de băuturi alcoolice din România își invită clienții să le descopere la prima vizită pe FineStore.ro! Sărbători cu bine! 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite