Femeia care a făcut sex numai cu bărbaţi însuraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dee Jones
Dee Jones

Dee Jones, o femeie în vârstă de 33 de ani din Marea Britanie, are un mod mai ciudat de a-şi alege iubiţii: ea nu se lasă cucerită de personalitatea unui bărbat, averea lui sau calităţile fizice, ci este atrasă de masculii căsătoriţi.

Femeia nu are nicio urmă de remuşcare pentru alegerile ei, care de multe ori destramă familii, ba mai mult, afirmă că soţiile celor cu care se întâlneşte ar trebui să se bucure pentru că îi ajută pe partenerii lor să fie mai fericiţi. „Nu este nimic rău cu ce fac. Eu îi satisfac din punct de vedere sexual, iar ca bonus le dau şi sfaturi utile în ceea ce priveşte viaţa lor amoroasă. Îmi place să fac ceva interzis", a spus britanica.

Dee a povestit presei britanice faptul că prima ei relaţie cu un bărbat căsătorit a avut loc în urma cu patru ani. Apoi s-a hotorât să mai încerce să cunoască şi alţi bărbaţi însuraţi pentru că a constatat că despărţirile sunt mai puţin dureroase şi că ştie mereu la ce să se aştepte de la o astfel de relaţie. Mai mult, femeia e consideră un fel de terapeut care rezolvă problemele de cuplu.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite