EXPERIMENT ÎNFRICOŞĂTOR Cum arată cartofii de la KFC şi de la McDonald's după trei ani de la cumpărare FOTO
0Există o legendă urbană conform căreia cartofii de la McDonald's nu se strică niciodată, datorită unui proces chimic la care sunt supuşi. Un client al celebrului lanţ de magazine a dorit să vadă dacă acest lucru este adevărat şi a făcut un experiment şocant.
Pentru a arată mai bine cât de rezistenţi sunt cartofii de la McDonald's, bărbatul a făcut şi o comparaţie cu cei de la KFC. Astfel, el a pus, la 23 decembrie 2008, câte o porţie de cartofi prăjiţi de la fiecare fast-food în două borcane transparente şi perfect etanşate, pentru a vedea ce se întâmplă cu mâncarea.
Conform experimentelor din trecut, orice aliment care este netratat şi păstrat într-un borcan pentru mai mult de 10 săptămâni ar trebui să se descompună, anunţă lainformacion.com. În mod ciudat, cartofii de la McDonald's şi-au păstrat forma şi culoarea chiar şi la trei ani de la cumpărare, în timp ce porţia de la KFC s-a alterat.