Este fotomodel şi arată foarte bine, dar multe agenţii refuză să o angajeze. Motivul pentru care nici nu vor să se uite la pozele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rebekah Marine şi-a dorit mereu să devină fotomodel, dar până în urmă cu patru ani acesta părea să fie un vis imposibil pentru ea, deşi tânără era foarte frumoasă.

Rebekah, o tânără de 28 de ani, s-a născut fără antebraţul drept. Deşi a visat mereu să devină fotomodel, a fost mereu refuzată din cauza acestei malformaţii. Recent, marea ei dorinţă s-a împlinit, iar în curând Rebekah a defilat pe podimul la New York Fashion Week, purtând o proteză bionică.

Tânăra a avut o slujbă obişnuită, dar, în urmă cu patru ani, când a reuşit să cumpere o proteză bionică performantă pentru braţ, a decis să-şi urmeze visul şi a devenit fotomodel. Şi-a dat seama că acest aparent handicap poate fi folosit pentru a încuraja alţi tineri aflaţi într-o situaţie similară.

Mesajul ei a fost apreciat deja de mai multe publicaţii de profil, iar Rebeka a pozat pentru catalogul aniversar Nordstrom 2015 şi a defilat pe podium în luna februarie la New York Faschion Week, urmând să participe din nou la această paradă, în luna septembrie.

Ea va purta o proteză bionică foarte performantă, dotată cu o tehnologie avansată, care îi dă posibilitatea să facă gesturi cu mâna foarte apropiate de cele naturale.

image

Rebekah a declarat că multe agenţii de modeling refuză încă să lucreze cu ea din cauza acestui handicap şi nici măcar nu vor să se uite pe fotografiile trimise, scrie Mashable. Ea vrea să încurajeze diversitatea fotomodelelor şi acceptarea persoanelor care suferă de diferite afecţiuni, pentru că fiecare om este unic şi frumos în felul său.

Visul ei este să apară pe coperta revistei „Vogue”, iar până atunci tânăra lucrează pentru Lucky Fin Project, o organizaţie care ajută copiii cu malformaţii ale braţelor să ducă o viaţă normală şi să-şi depăşească handicapul.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite