Elle MacPherson a pozat doar în ciorapi la 49 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Telegraph
FOTO Daily Telegraph

Fostul supermodel Elle MacPherson, supranumită „Trupul/The Body“, a pozat goală pe coperta celui mai recent număr al revistei Harper's Baazar, ediţia din Australia, la aproape 20 de ani de când a apărut în aceeaşi ipostază pe coperta revistei Playboy.

La momentul când a pozat nud pentru Playboy, fostul top model australian avea 30 de ani, iar noile fotografii din Harper's Baazar dezvăluie o femeie peste care au trecut două decenii fără să lase prea multe urme, scrie The Daily Telegraph. 

La aproape 50 de ani, „Trupul“ nu a avut nevoie de nenumărate straturi de machiaj sau de retuşuri extreme în Photoshop pentru a facem faţa şedinţei foto realizată de nimeni altul decât cântăreţul Brian Adams, care este şi un fotograf pasionat şi talentat.

„Când i-am propus lui Elle MacPherson (foto thecitizenoffashion.com) această colaborare, a fost încântată să lucreze cu prietenul ei, Bryan Adams. Arată incredibil de bine pentru o femeie care se apropie de 50 de ani. Sper ca fotografiile realizate de Bryan Adams să devină la fel de celebre ca cele pe care Elle le-a făcut în anul 1994 pentru Playboy“, a declarat Kellie Hush, redactorul-şef al revistei.

image

Elle MacPherson a rămas însărcinată după ce a pozat nud pentru Playboy. „Trupul“ este mama a doi băieţi, Arpad, născut în 1998, şi Aurelius, care a venit pe lume în 2003. În prezent, fostul supermodel este logodit cu miliardarul Jeffrey Soffer. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite