Cum scapi de părul de pe faţă cu albuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părul facial este o problemă comună la femei şi poate fi foarte enervant. Deşi este inofensiv, aspectul pe care-l oferă firele de păr de pe faţă este destul de neplăcut. Ele pot varia de la păr subţire şi fin la grosier, când mustaţa devine vizibilă.

De ce părul de deasupra buzei superioare creşte mai repede?

Creşterea nedorită a părului la femei este numită hirsutism şi este cauzată de o serie de factori, inclusiv genetica şi schimbările hormonale. Hirsutismul în cele din urmă duce la o cantitate excesivă de păr pe anumite zone ale corpului, cum sunt zona de deasupra buzei superioare şi a bărbiei.

Acesta poate fi clasificat în două tipuri: păr vellus şi păr terminal. Părul vellus nu creşte foarte mult, este mic, fin şi fără culoare, în timp ce celălalt tip este mai lung, gros şi închis la culoare.

Cum să îndepărtezi mustaţa:

Necesitatea îndepărtării părului facial de deasupra buzei superioare este frecventă, mai ales atunci când vine vorba de frumuseţe. În timp ce epilarea cu ceară, luare firelor cu penseta sau benzi pot fi destul de dureroase, necesită şi mai mult timp. În plus, ceruirea şi aplicarea de benzi în mod frecvent duc la iritarea pielii. De aceea, trebuie evitate.

Află pe clickpentrufemei.ro cum prepari pasta cu albuş

Tratament pentru vergeturi pe bază de morcov

Încearcă aceste măşti faciale uimitoare

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite