VIDEO Show nepământean cu Sarah Brightman, la Bucureşti

0
0
Soprana Sarah Birghtman FOTO Reuters
Soprana Sarah Birghtman FOTO Reuters

Sarah Brightman, cel mai bine vândută soprană din lume, va concerta la Sala Palatului, pe 13 noiembrie. Concertul  face parte din turneul mondial „Dreamchaser“, început în 2013 şi care însumează peste 100 de concerte pe 5 continente.

Concertul fusese iniţial programat la Bucureşti pe data de 28 octombrie. Datele turneului din această toamnă au fost modificate, însă, din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfăşoară intensiv pentru misiunea în spaţiu ce va avea loc anul viitor, când Sarah Brightman va deveni prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

În concertul de la Bucureşti, Sarah Brightman va fi acompaniată de 30 de muzicieni şi va prezenta publicului o producţie grandioasă, inspirată de apropiata incursiune în spaţiu. Vocea sopranei, care depăşeşte trei octave, ţinuta sa elegantă şi efectele speciale îl vor purta şi pe spectatorul din România în lumea viselor.

sarah brightman foto reuters

FOTO Reuters

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe vandbilete.ro,bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro.

Preţul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).

Sarah Brightman (53 de ani) este renumită pentru calităţile sale vocale remarcabile, depăşind trei octave, precum şi pentru aptitudinile pe care le-a demonstrat în calitate de actriţă. După o carieră de peste trei decenii, Brightman şi-a atins numeroase ţeluri pe care şi le poate propune un artist: a vândut peste 30 de milioane de albume în toată lumea, este prima artistă care a fost invitată de două ori să interpreteze piese tematice la festivitatea Jocurilor Olimpice şi este un pionier al popularizării genului clasic, considerat adecvat unui public restrâns. 

Cântatul a fost întotdeauna o parte esenţială a existenţei sale. „Eram aproape surdă în copilărie“, îşi aminteşte soprana. „Am avut probleme cu urechile. Mama mea spunea că nu comunicam vorbind, ci mai degrabă cântând. Aş putea cânta mereu“, a mai spus Sarah Brightman. 

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite