VIDEO Românii vor vedea filmul „Nymphomaniac“ de Lars von Trier înaintea americanilor şi a englezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România este una dintre primele ţări în care celebrul film erotic al lui Lars von Trier intră în cinematografe, în ianuarie, la scurt timp după lansarea oficială din Danemarca, din 25 decembrie.

Adus de Independenţa Film, „Nymphomaniac” va rula pe ecranele româneşti în două părţi: „Nymphomaniac Volumul 1" - din 17 ianuarie 2014, şi „Nymphomaniac Volumul 2”, din 7 februarie 2014. În cinematografele din SUA şi Marea Britanie, filmul va avea premiera în martie (Vol. 1) şi în aprilie 2014 (Vol. 2).

Dincolo de împărţirea în două, pelicula lui Lars von Trier a fost montată şi în două versiuni: „Nymphomaniac Volumele 1 şi 2” (varianta mai scurtă, destinată cinematografelor) şi  „Nymphomaniac - Long version” (care va rula numai la festivaluri). Prima dată, „Nymphomaniac (long version, Volume 1)" va rula în afara competiţiei la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (6-16 februarie 2014).

Pe lângă câteva scene în plus (care fac ca filmul să aibă mai mult cu 90 de minute), versiunea lungă conţine scene de sex explicit, în care actorii principali au fost înlocuiţi la post-producţie de dubluri profesioniste din lumea filmului porno.

“Am filmat actorii prefăcîndu-se că fac sex, apoi am folosit dubluri care chiar au făcut asta. În post-producţie s-au suprapus imaginile. Deci, de la mijloc în sus veţi vedea actorul şi de la mijloc în joc vor fi dubluri”, a spus într-un interviu producătoarea Louise Vesth.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite