VIDEO „Lupu“, de Bogdan Mustaţă, începe turul cinematografelor cu o proiecţie specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nicolaescu alături de actriţa Camelia Zorlescu în filmul „Lupu“ FOTO: cinemagia.ro
Sergiu Nicolaescu alături de actriţa Camelia Zorlescu în filmul „Lupu“ FOTO: cinemagia.ro

Lungmetrajul „Lupu“, de Bogdan Mustaţă, ultimul film în care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va începe turul cinematografelo cu o proiecţie specială care va avea loc mâine, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR).

Proiecţia va începe la ora 20.15 şi va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu regizorul Bogdan Mustaţă şi actorii Ada Condeescu şi Mihai Vasilescu.

Filmul spune povestea unui adolescent de 16 ani care se îndrăgosteşte pentru prima dată şi trece printr-o perioadă cel puţin ciudată: mama sa are un nou iubit, fata care se apropie de el pe holurile întunecate ale blocului este posibil să nu existe, iar tatăl mort îi cere ajutorul.

„Lupu“ îl are în rol principal pe tânărul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alături de care joacă şi Ada Condeescu, Costel Caşcaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean şi Camelia Zorlescu, cu participarea lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol.

Proiectul a fost selecţionat în cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Regizorul Bogdan Mustaţă a făcut filme de televiziune în Dubai şi Vietnam, fiind câştigătorul Ursului de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul „O zi bună de plajă“, în 2008.

Biletele pentru proiecţia specială pot fi cumpărate la preţurile de 10 lei (preţ întreg) şi 7 lei (preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari).

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite