„Văduva veselă 2.0“ în regia lui Andrei Șerban va avea premiera în cadrul Bucharest Opera Festival. Care este mesajul invitatului special, tenorul Ştefan von Korch

0
Publicat:

"Văduva veselă 2.0", în regia lui Andrei Șerban, va avea premiera la Opera Națională București, joi, 22 iunie, invitat special fiind tenorul Ştefan von Korch.

Ştefan von Korch va juca rolul lui Camille de Jolidon. FOTO: Arhiva personală
Ştefan von Korch va juca rolul lui Camille de Jolidon. FOTO: Arhiva personală

Tenorul Ştefan von Korch, interpretul personajului Camille de Jolidon din "Văduva veselă 2.0" lansează o un mesaj către publicul spectator, invitând iubitorii de operă şi operetă la premiera din Bucureşti a spectacolului ce va avea loc pe 22 iunie în cadrul Bucharest Opera Festival.

Cu deja 5 reprezentaţii ale Văduvei vesele 2.0 la activ, tenorul culege aplauze binemeritate de-a lungul celor două intervenţii solistice şi două duete, prin intermediul cărora îl conturează pe Camille de Jolidon, personaj şarmant, dinamic, uşor dilematic şi cu mare priză la public. 

Cu ocazia premierei “Văduvei vesele 2.0” din Bucureşti, Ştefan von Korch revine pe scena ONB, scenă pe care de-a lungul activităţii sale a mai fost prezent în producţiile: Falstaff, Bărbierul din Sevilla, Elixirul dragostei şi Văduva veselă, montarea din 2016 semnată tot de Andrei Şerban.

Revenind la spectacolul “Văduva veselă 2.0”, în regia maestrului Andrei Şerban, aceasta se situează la linia de demarcaţie dintre operetă şi musical. Varianta regizorală curentă este o fascinantă oglindă a vremurilor noastre prin dialoguri şi relaţia dintre personaje. Iar tema iubirii sincere rămâne elementul care creează puntea de legătură cu libretul original. Muzica lui Franz Lehár  este pusă în valoare de momente coregrafice spectaculoase, scenografie captivantă şi schimburi de replici pe cât de actuale pe atât de amuzante.

În spectacolul programat la Bucureşti pe 22 iunie în celelalte roluri principale îi veţi aplauda pe Andrei Lazăr, Nicoleta Maier, Andrei Yvan, Diana Ionescu şi alţii alături de corul, baletul și orchestra Operei din Iași, sub bagheta dirijorului Bogdan Chiroșcă.

“Văduva veselă 2.0” este una din piesele de rezistenţă ale repertoriului Operei Naţionale din Iaşi. Premiera a avut loc la începutul lunii februarie şi toate reprezentaţiile s-au jucat cu casa închisă.

Bilete pentru spectacolul Văduva veselă 2.0 programat pe 22 iunie de la ora 19.00 la Sala Mare a Operei Naţionale din Bucureşti se găsesc pe Operanb.ro şi pe Bilet.ro.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite