Terapia prin artă, prima carte de colorat pentru adulţi din România. Tărâmul viselor, o aventură în culori cu animale şi mii de flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Millie Marotta
Millie Marotta

"Tărâmul viselor" este populat cu o mulţime de animale şi plante răsărite din imaginaţia şi talentul ilustratoarei Millie Marotta, cea supranumită de ziarele britanice „regina cărţilor de colorat pentru adulţi”.

Millie Marotta a crescut într-o fermă micuţă din vestul Ţării Galilor şi, acolo, a devenit obsedată de universul necuvântătoarelor, flora şi fauna fiind sursele de inspiraţie pentru toate ilustraţiile ei.

Tărâmul viselor, o aventură în culori cu animale şi mii de flori, ilustrată de Millie Marotta, un titlu Corint – o carte de colorat pentru adulţi, prima de acest gen publicată în România.

Cartea, concepută special pentru adulţi şi ideală ca formă de terapie împotriva stresului, este pe primul loc în clasamentele de vânzări din toată lumea: 1.000.000, conform ziarului britanic Daily Mail, este numărul de exemplare în care s-a vândut până acum cartea.

desen marotta

Acum ai ocazia să personalizezi ilustraţiile ei astfel încât să se potrivească propriilor tale vise – ai nevoie doar de câteva creioane colorate şi de un pic de imaginaţie pentru a insufla viaţă acestor creaturi minunate: exprimă-ţi creativitatea şi scapă de stres creând o casă acvatică pentru un graţios monstru marin sau adăugând detalii fine cărăbuşului strălucitor.

desen taramul viselor carte de colorat pentru adulti

Nu există reguli, nu există limite, aşa că dă frâu liber imaginaţiei tale şi bucură-te de beneficiile terapiei prin artă!

image
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite