Spectacolul „Paris, mon amour“, regizat de Răzvan Ioan Dincă, pe 17 şi 18 decembrie, la Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi reprezentaţii ale spectacolului-colaj „Paris, mon amour“, una dintre cele mai aplaudate producţii ale Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian“, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, vor avea loc pe 17 şi 18 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti.

Spectacolul "Paris, mon amour" imaginează o lume a Parisului dintotdeauna, dar şi o ipostază posibilă, idealizată, a acestei metropole fermecătoare. Fie că a fost prezentată la sediul teatrului sau găzduită de noi spaţii, această producţie continuă să îşi păstreze farmecul aparte şi unicitatea care au consacrat-o, graţie formatului original şi relaţiei speciale artist-spectator pe care o propune publicului.

Conceput drept colaj de momente muzicale, spectacolul "Paris, mon amour" include câteva dintre cele mai cunoscute şansonete franţuzeşti ale unor artişti precum Edith Piaf, Jacques Brel, Joe Dassin şi Gilbert Bécaud, interpretate de soliştii Teatrului de Operetă şi Musical "Ion Dacian", în acompaniamentul Orchestrei şi cu participarea Corului şi a Ansamblului de Balet.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe bilete.opereta.ro, precum şi la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi la casa de bilete a Teatrului Metropolis.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite